Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Singapura sareng India Ngahontal Perjangjian Anyar ngeunaan Penerbangan

Flights Anyar Singapura India

Ngomentaran usulan resumption penerbangan antara India jeung Singapura ti 29 Nopémber dina Vaccinated Travel Lane (VTL), Jyoti Mayal, Présidén, Travel Agents Association of India (TAAI), ngalegaan kahayang haneut nya jeung syukur ka Otoritas Aviation Sipil Singapura. (CAAS) sareng Kamentrian Penerbangan Sipil India dina neruskeun deui penerbangan komersial anu dijadwalkeun antara dua nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

VTL Singapura sareng India bakal dimimitian ku genep penerbangan anu ditunjuk unggal dinten ti Chennai, Delhi, sareng Sukabumi. Aplikasi pikeun pas perjalanan anu divaksinasi pikeun anu gaduh pas jangka pondok sareng jangka panjang ti India bakal ngamimitian ti 29 Nopémber. "Nyandak léngkah-léngkah sapertos kitu waktos Prévalénsi Covid Saleresna mangrupikeun langkah anu wani anu henteu ngan ukur nguatkeun hubungan antara dua nagara tapi ogé bakal dianggo salaku kebangkitan séktor pariwisata. Kuring niatna ngarasa yén leuwih penerbangan komérsial anu diperlukeun pikeun nyegerkeun inbound pariwisata ka India," manehna salajengna dicutat.

Maskapai penerbangan ogé tiasa ngajalankeun penerbangan non-VTL antara dua nagara, sanaos panumpang dina penerbangan non-VTL bakal tunduk kana sarat kaséhatan masarakat anu aya. "Kami di TAAI parantos dialog sareng Kamentrian Penerbangan Sipil, Pamaréntah India. Pembukaan langit pikeun rute panumpang komérsial internasional nunjukkeun kahariwang urang ngeunaan gampangna usaha, ”komentar Jay Bhatia, Wakil Présidén, TAAI.

Nyandak usaha anu positif, TAAI Wewengkon Kidul dina hubungan sareng Dewan Pariwisata Singapura (STB) ngayakeun webinar perjalanan awal taun ieu dina bulan Juli anu nyaksian partisipasi anu ageung. "Kaputusan produktif sapertos kitu sok disambut ku séktor pariwisata sareng asosiasi perjalanan sabab bagian ékonomi anu hadé gumantung kana perjalanan sareng pariwisata. Ékonomi dimana-mana peryogi kebangkitan anu saé khususna saatos trauma Covid, ”saur Bettaiah Lokesh, Sekretaris Jenderal Hon, TAAI.

"Agén perjalanan terus diakuan salaku solusi pikeun palanggan, ngabimbing sareng ngatur sacara profésional sagala aspek perjalanan domestik sareng / atanapi internasional anu ayeuna kalebet patuh kana syarat Covid pikeun angkat sareng dugi ka tujuan," saur Shreeram Patel, Bendahara Hon, TAAI. sakumaha anjeunna ogé ngahaturkeun nuhun ka otoritas duanana nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment