Ngabobol Warta Internasional Karibia Hotél & Resor wartos tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Kapuloan Turks sareng Caicos Ngalanggar

Sendal Yayasan Wangun Hebat! Nyarita Nyiptakeun Smiles

Sendal Yayasan 1000 Smiles Dental Clinic
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Ratusan Belongers geus seru ngajajar jalan-jalan di Five Keys Road di Turks sareng Caicos hayang pisan pendak sareng dirawat ku tim dokter gigi anu luar biasa sareng profésional médis sanés di 1000 Smiles Dental Clinic anu munggaran di pulo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Program éta, anu nyayogikeun aksés kana perawatan sareng pendidikan dental kelas munggaran gratis, dioperasikeun ku non-profit berbasis di Amérika Serikat, Great Shape! Nyarita sarta keur difasilitasi ku panangan philanthropic of Sandals Resorts International (SRI) nu ngoperasikeun Beaches Resorts - Yayasan Sendal.

Kusabab dinten dibuka dina Senén, 15 Oktober, sakitar 700 urang parantos nguntungkeun tina tambalan, beberesih, ékstraksi, saluran akar, sealant, gigi palsu sareng seueur deui ti tim 60 Great Shape! relawan Nyarita.

Joseph Wright, Ngadegkeun Diréktur Eksekutif Great Shape! Inc. nyebutkeun, "Kami bungah pikeun ngaluncurkeun Proyék 1000 Smiles di Kapuloan Turks sareng Caicos, 18 taun saatos proyék munggaran urang di Negril, Jamaika! Pandemik Covid-19 parantos nganonaktipkeun kamampuan pamaréntah pikeun nyayogikeun perawatan dental rutin di nagara-nagara tempat urang damel. Janten urang mendakan yén saatos ampir 2 taun, kabutuhan perawatan dental akut.

Di Turks sareng Caicos, "Saur Wright," caritana sami. Garisna panjang, sareng jalma-jalma nganuhunkeun pisan. Kalayan bantosan Yayasan Sendal, peluncuran Proyék 1000 Smiles di Turks sareng Caicos parantos lancar sareng suksés sanaos seueur tantangan anu kami hadapi dina waktos anu unik ieu.

Klinik dibuka unggal dinten 8:30 dugi ka 4:30 kalayan operasina sacara saksama nuturkeun protokol sareng pedoman kaamanan Covid-19.

Nepi ka ayeuna, tim-tim parantos ngaraosan kunjungan anu kasohor ti anggota komunitas lokal kalebet Menteri Pendidikan sareng wakil kapilih pikeun Kacamatan Lima Cays, Hon. Rachel Taylor. Hon Taylor tiasa pendak sareng tim sukarelawan sareng ngabahas poténsi program anu bakal datang dina kerjasama sareng Great Shape! Nyarita jeung Sendal Yayasan.

Heidi Clarke, Diréktur Eksekutif di Sandals Foundation, gumbira ningali partisipasi kulawarga, nyatakeun yén ningkatkeun aksés kana palayanan kaséhatan mangrupikeun komponén konci padamelan organisasi filantropi dina ningkatkeun kahirupan masarakat di daérah éta.

"Kami henteu resep ningali ékspansi program dental 1000 Smiles kana Kapuloan Turks sareng Caicos anu éndah. Jalma anu séhat ngajantenkeun komunitas anu séhat sareng salaku organisasi Karibia, kami sapinuhna komitmen pikeun ngalakukeun naon anu urang tiasa pikeun investasi dina pangwangunan jangka panjang sektor kaséhatan sareng jasa di daérah.

"Dalapan belas bulan katukang parantos sesah pikeun kulawarga di sakumna dunya," saur Clarke, "Kami sadar pisan kana tol pandémik ieu pikeun kulawarga anu tiasa nyumponan sababaraha kabutuhan dasarna. Kaséhatan lisan anu saé ngirangan résiko ngembangkeun panyakit serius anu sanés sareng ngalangkungan klinik-klinik ieu, kami ngan ukur hoyong ngabantosan saloba-lobana jalma pikeun ngurus salah sahiji investasi kaséhatan anu paling penting anu tiasa dilakukeun," Heidi Clarke, Diréktur Eksekutif di sendal Yayasan.

Yayasan Sendal Wangun Hebat! program dental Inc geus pokok di sakuliah Karibia saprak 2003, operasi di kapuloan Jamaika, St Lucia jeung Grénada.

Di dieu di Kapuloan Turks sareng Caicos, sukarelawan misi sadayana diayakeun di Beaches Resorts kalayan dukungan logistik, infrastruktur sareng staf anu ditutupan ku panangan philanthropic hotél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment