Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News WTN

Hawaii pamit ka COVID-19

Otoritas Pariwisata Hawaii ngaréspon versi panganyarna tina HB862
John De Fries, présidén sareng CEO Otoritas Pariwisata Hawaii

Kalayan Gubernur Hawaii Ige ngumumkeun ngangkat seueur larangan darurat di tempat dina bulan Désémber, topéng konservatif sareng aturan aman perjalanan bakal tetep.

Industri rapat kumaha ogé bakal diidinan dibuka deui.

Kaputusan ngeunaan larangan bakal ngalih ti Propinsi ka Pulo kabupaten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Handap trend nasional di Amérika Serikat, nu Aloha Nagara Hawaii ogé nyatakeun yén COVID-19 henteu janten ancaman anu serius.

Pariwisata kedah diteruskeun sareng dilegakeun. Tren munggaran bisnis ieu ngabagéakeun warta, khusus pikeun industri MICE Amérika Serikat, sapertos hotél sareng rohangan rapat, pusat konvénsi, sareng tempat rapat.

Sanaos ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun pariwisata, aya anu hariwang éta pamustunganana tiasa mundur, sanaos pernyataan ku otoritas, aturan dibuka deui bakal aya pikeun tetep. Nagara ngaharepkeun jaminan ieu bakal mulangkeun kapercayaan pikeun sektor.

Hawaii ngaku gaduh jumlah anu ageung divaksinasi bari ningali yén seueur anu divaksinasi di Nagara anu cicing di tempat sanés (domestik atanapi luar negeri) parantos nampi shot na di Hawaii sareng ayeuna diitung janten diantara 1.4 juta warga Hawaii - naon anu henteu leres. .

eTurboNews naroskeun patarosan ieu sababaraha kali, sareng réspon anu jelas parantos dihindari ku Gubernur, walikota, sareng HTA.

Sanaos tingkat maotna henteu ngalunasan sanaos vaksin, sareng tingkat inféksi neraskeun moderat, Hawaii nuturkeun tren nasional pikeun ningali angka-angka ieu pikeun nyangking bisnis deui.

Hawaii Gubernur David Ige ayeuna ngagabung sareng Walikota Hawaii dina ngumumkeun ngangkat seueur larangan pandémik dina 1 Désémber, nunjukkeun yén Hawaii sakali deui dibuka pikeun bisnis.

Walikota Island County bakal tiasa nyetél aturan darurat sorangan tanpa kedah nampi persetujuan ti Gubernur

Aturan kaamanan di handap bakal tetep.

  • Program Perjalanan Aman Hawaiʻi, ngabutuhkeun tés pikeun wisatawan anu henteu divaksinasi.
  • Amanat topeng jero rohangan;
  • Sarat vaksinasi atanapi tés pikeun pagawé eksekutif nagara sareng kabupaten; jeung
  • Sarat vaksinasi atanapi uji pikeun kontraktor sareng sémah ka fasilitas nagara.

"Léngkah-léngkah ieu nyayogikeun pikeun ngahirupkeun deui industri pangunjung urang dina waktos anu pas, kalayan tingkat vaksinasi nagara urang rengking diantara anu pangluhurna di bangsa, ditambah ku panangtayungan kaséhatan pikeun wisatawan domestik anu diperyogikeun ku program Safe Travels Hawaii. Larangan féderal anu dirobih pikeun kadatangan internasional sareng neraskeun amanat topéng jero ruangan Hawaii nyayogikeun panjagaan tambahan, ”saur Présidén Hawaii Tourism Authority (HTA) & Chief Executive Officer John De Fries.

Salian pengumuman dinten ayeuna ti Gubernur, Walikota Honolulu Rick Blangiardi ngumumkeun ngangkat wates kapasitas sareng syarat jarak sosial pikeun acara di Oahu, konci pikeun neraskeun rapat sareng konvénsi di Pusat Konvénsi Hawaii sareng sagala rupa sipat resort.


Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment