Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pamaréntah Jérman énggal ngalégalkeun ganja

Pamaréntah Jérman énggal bakal ngabéréskeun konsumsi ganja
Pamaréntah Jérman énggal bakal ngabéréskeun konsumsi ganja
Ditulis ku Harry Johnson

Kasapukan pamaréntahan koalisi antara Demokrat Sosial nagara, Demokrat Bébas sareng Greens kalebet sasadiaan pikeun dekriminalisasi konsumsi ganja.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun laporan panganyarna, pamaréntah koalisi anyar tina Jérman bakal nyetél sistem 'distribusi dikawasa ganja ka déwasa' pikeun 'konsumsi rekreasi' ngaliwatan toko dilisensikeun.

Numutkeun téks dokumén diala ku Jerman wartos, pasatujuan pamaréntah koalisi antara Demokrat Sosial nagara urang, Demokrat Free jeung Greens ngawengku dibekelan pikeun decriminalizing konsumsi ganja.

"Koalisi éta hoyong maksakeun kadali produk anu ketat pikeun mastikeun kualitasna sareng 'perlindungan budak leutik,'" saur perjanjian.

Kasadiaan pikeun legalize rekreasi cannabis ieu bocor minggu panungtungan pikeun Jerman média ku narasumber di tilu pihak. Ganja ubar parantos sah di Uni Éropa ti saprak 2017.

Babak ahir tina ceramah koalisi tilu arah dilaksanakeun di Berlin. Démokrat Sosial Olaf Scholz disetél pikeun nyandak korsi kanselir, ngagentos pamimpin Jérman Samaun Angela Merkel, anu henteu milarian pamilihan deui.

Merkel urang konservatif Christian Démokratik Union (CDU) jeung sekutu ti Christian Sosial Union di Bavaria (CSU) némbongkeun kinerja goréng dina pamilihan umum September, bari pihak Scholz urang ngoleksi gains utama. Partai Démokratik Sosial (SPD) kénca-tengah langkung milih sekutu sareng Greens sayap kénca sareng Demokrat Bébas (FDP) tinimbang milarian anu énggal, anu disebut 'Grand Coalition' sareng Demokrat Kristen.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment