| Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Dua Spas AS di Top 10 Spas paling Instagrammable di dunya

Dua spa AS di Top 10 Spas paling Instagrammable di dunya
Blue Laguna Spa di Islandia
Ditulis ku Harry Johnson

Di masarakat modéren, teu aya anu leres-leres kajantenan upami dibagi dina Instagram, janten henteu heran yén spa méwah sering diulas dina garis waktos di sakumna dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Retreats spa nyayogikeun kasempetan anu sampurna pikeun bersantai sareng santai nalika anjeun pulih tina setrés padamelan sareng kahirupan normal. Teu aya ragu yén haus pikeun perjalanan sareng kabur parantos ningkat ti saprak pandémik, sareng mundur spa mangrupikeun cara anu sampurna pikeun bersantai sareng ngaraosan sakedik méwah.

Di masarakat modéren, teu aya anu leres-leres kajantenan upami dibagi dina Instagram, janten henteu heran yén spa méwah sering diulas dina garis waktos di sakumna dunya.

Spas paling Instagrammable di dunya geus wangsit dina panalungtikan anyar - dua spas Amérika aya dina sapuluh luhur!

Ahli perjalanan parantos nyusun daptar spa anu paling Instagrammed di dunya, éta kapanggih duanana Amangiri, Utah sareng Ojai Valley Inn, California dina sapuluh luhur di dunya. 

Sapuluh spa paling Instagrammed di dunya

pangkatTanda pagerSpanagaraPosts
1#AyanaResortResort AyanaIndonesia132,009
2#bluelagoonicelandbulao LagunaIslandia109,917
3#SzechenyiBathsMandi SzechenyiHungaria57,436
4#LaMamouniaLa MamouniaMaroko51,972
5#shoreditchhouseShoreditch HouseUK44,163
6#amangiriAmangiriAmérika, Utah28,638
7#dua belas rasulDua belas RasulAfrika Kidul26,212
8#GellhertBathsMandi termal GellhertHungaria24,469
9#aquadomeAqua DomeAustria23,727
10#OjaiValleyInnOjai Valley InnAmérika, California22,344
  • Spas anu paling Instagrammed di Inggris nyaéta Shoreditch House (44,163), Coworth Park Hotel (16,844) sareng Dormy House (6,307).
  • Lima tina luhureun sapuluh spas paling Instagrammed aya di Éropa, dua di Amérika, dua di Afrika sarta hiji di Asia.

20 spa paling Instagrammed di dunya

pangkatTanda pagerSpanagaraPosts
1#AyanaResortResort AyanaIndonesia132,009
2#bluelagoonicelandbulao LagunaIslandia109,917
3#SzechenyiBathsMandi SzechenyiHungaria57,436
4#LaMamouniaLa MamouniaMaroko51,972
5#shoreditchhouseShoreditch HouseUK44,163
6#amangiriAmangiriAmérika, Utah28,638
7#dua belas rasulDua belas RasulAfrika Kidul26,212
8#GellhertBathsMandi termal GellhertHungaria24,469
9#aquadomeAqua DomeAustria23,727
10#OjaiValleyInnOjai Valley InnAmérika, California22,344
11#almahaAl MahaDubai20,927
12#scandinavespaSkandinave SpaKanada18,368
13#coworthparkCoworth Park hotélUK16,844
14#thermalbadThermalbad SpaSwiss14,296
15#MiromontiHotel butik MiramontiItali9,070
16#istana trianonTrianon Istana VersaillesPerancis8,759
17#thechediandermattThe Chedi AndermattSwiss8,254
18#sixsensesdourovalleyGenep Rasa Douro ValleyPortugal7,568
19#BrennersParkHotelBrenners Park HotélJérman6,999
20#SanaraSanara SpaMéksiko6,860
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment