Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Nyéwa pakansi di Hawaii parantos ageung ayeuna

Nyéwa pakansi di Hawaii parantos ageung ayeuna
Nyéwa pakansi di Hawaii parantos ageung ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Nyéwa pakansi dihartikeun salaku pamakéan imah rental, unit kondominium, kamar pribadi di imah pribadi, atawa kamar / spasi dibagikeun di imah pribadi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sewa liburan Hawaii di statewide ngalaporkeun kanaékan anu ageung dina pasokan, paménta, occupancy sareng rata-rata laju harian (ADR) dina Oktober 2021 dibandingkeun Oktober 2020.

Nanging, dibandingkeun sareng Oktober 2019, ADR langkung luhur dina Oktober 2021, tapi pasokan sewa liburan, paménta sareng occupancy turun.

Numutkeun kana Laporan Kinerja Rental Pakansi Hawaii panganyarna, dina Oktober 2021, total suplai bulanan nyéwa liburan statewide nyaéta 587,700 unit wengi (+57.3% vs. 2020, -38.1% vs. 2019) sareng paménta bulanan nyaéta 345,700 unit wengi (+ 306.7% vs 2020, -49.9% vs 2019). Éta nyababkeun rata-rata pangeusi unit bulanan 58.8 persen (+36.1 poin persentase vs 2020, -13.8 poin persentase vs 2019) pikeun Oktober. Occupancy pikeun hotél Hawaii éta 54.9% dina Oktober.

ADR pikeun unit rental pakansi statewide dina Oktober éta $ 243 (+ 16.9% vs 2020, + 26.9% vs 2019). Ku ngabandingkeun ADR pikeun hotél éta $308 dina Oktober 2021. Kadé dicatet yén teu kawas hotél, unit dina rentals pakansi teu merta sadia sapanjang taun atawa unggal poe bulan sarta mindeng nampung jumlah badag sémah ti kamar hotél tradisional. .

Dina Oktober, sewa jangka pondok sah diidinan beroperasi di Maui County sareng di Oahu, Pulo Hawaii sareng Kauai salami aranjeunna henteu dianggo salaku lokasi karantina.

Dina Oktober 2021, panumpang anu sumping ti luar nagara tiasa ngalangkungan karantina mandiri 10 dinten wajib Nagara upami aranjeunna divaksinasi pinuh di Amérika Serikat atanapi kalayan hasil tés NAAT COVID-19 négatip anu valid ti Mitra Tes Dipercaya sateuacanna. miang maranéhanana ngaliwatan program Travels Aman.

Data dina Otoritas Pariwisata HawaiiLaporan Kinerja Rental Pakansi Hawaii sacara khusus henteu kalebet unit anu dilaporkeun dina Laporan Kinerja Hotel Hawaii sareng Laporan Survei Quarterly Hawaii Timeshare. Nyéwa pakansi dihartikeun salaku pamakéan imah rental, unit kondominium, kamar pribadi di imah pribadi, atawa kamar / spasi dibagikeun di imah pribadi. Laporan ieu henteu nangtukeun atanapi ngabedakeun antara unit anu diidinan atanapi henteu diidinan. Legalitas tina sagala unit rental pakansi ditangtukeun dina dasar county. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment