Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi wartos Réunion Breaking News Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

La Réunion Nyepetkeun di Seychelles Sateuacan Penerbangan Anyar Air Austral

Reuni jeung Air Austral
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sesi "petit déjeuner de formation" dua dinten, diayakeun ku tim Pariwisata Seychelles di La Réunion gawé bareng sareng Air Austral dina 17 sareng 19 Nopémber 2021, dilaksanakeun di kota Saint Denis sareng St. Gilles saatosna. Pengumuman wilujeng sumping Air Austral ngeunaan neraskeun deui penerbangan mingguan ka Seychelles dina 19 Désémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kapala produk sareng diréktur perusahaan perdagangan perjalanan pulo ngahiji pikeun sesi pelatihan nyegerkeun ngeunaan titik jual tujuan, syarat asupna kaséhatan COVID-19, kaayaan tetep pikeun wisatawan, ogé ringkes ngeunaan pamekaran produk dina tempat tujuan saprak ulang- bubuka tina Seychelles wates. Sesi, anu dilakukeun ku Bernadette Honore, Eksekutif Pemasaran Senior Pariwisata Seychelles di La Réunion, ditujukeun pikeun ngawangun moméntum sareng minat diantara para pembuat kaputusan perdagangan perjalanan departemén Perancis ogé ngawangun kapercayaan kana tujuan sateuacan penerbangan ka Seychelles bulan payun. .

"Sapanjang pandémik ieu, kami terus-terusan ngamutahirkeun para profesional perdagangan perjalanan dina tujuan, khususna ngeunaan peraturan kaséhatan COVID-19 sareng kaayaan tetep pikeun wisatawan. Ngabogaan kontak hiji-ka-hiji sareng pembuat kaputusan dagang perjalanan La Réunion ngabantosan ngawangun deui hubungan, anu dibutuhkeun ku bisnis urang, sareng anu paling penting, pikeun nimbulkeun kapercayaan pikeun ngajual. Profesional perdagangan perjalanan mangrupikeun mitra konci dina ningkatkeun faktor beban maskapai. Kéngingkeun komitmenna pikeun ngamimitian deui penjualan ka Seychelles dina waktos ayeuna penting pisan pikeun tujuan sareng rébound lalu lintas sémah ti La Réunion ka Seychelles, ”saur Ibu Honore.

Perwakilan Air Austral ogé hadir dina dua sesi, nunjukkeun armada pesawat anyar maskapai anu ditugaskeun ka rute régional kalebet Seychelles sareng nyorong para profesional anu hadir pikeun nyorong penjualan ka Seychelles.

Kadua sesi éta animasi kalayan patarosan, khususna ngeunaan syarat kaséhatan sareng éntri sareng kaayaan tetep pikeun wisatawan.

Dina ahir sési, para profesional dagang perjalanan La Réunion ngungkabkeun kasugemaan ku nampi inpormasi anu nyukupan pikeun henteu ngan ukur masihan ka klienna, tapi anu paling penting, masihan aranjeunna jaminan pikeun angkat ka Seychelles.

Sesi pelatihan mangrupikeun bagian tina kagiatan pamasaran anu diayakeun ku Pariwisata Seychelles di Réunion. Spot televisi ogé bakal ditayangkan. Diteruskeun deui penerbangan dina 19 Désémber ogé bakal masihan kasempetan pikeun warga adina Vanilla Island pikeun ngarambat ka Seychelles pikeun ngiringan kapal pesiar anu ngalayar di jero cai Nusantara sareng ngajajah Kapuloan Batin sareng Luar.

Pikeun dicatet yén 5,791 sémah ti La Réunion nganjang ka Seychelles dina 2019 sateuacan pandémik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment