palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

India Tujuan Nyetél 200 Bandara Anyar dina taun 2024

Penerbangan India
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Alamat FICCI Transport Infra Summit "Fokus: Ngagancangkeun Pace of Transport Infra Development di Odisha," diayakeun ku FICCI Odisha State Council, Sekretaris Joint, Departemen Aviation Sipil, Pamaréntah India, Ibu Usha Padhee, ceuk nu aviation India Sektor parantos nyaksian kamekaran anu kuat dina sababaraha taun ka pengker sareng mangrupikeun indikator pikeun usaha India nuju ékonomi $ 5 triliun. Anjeunna salajengna nyarios yén penerbangan sipil sanés méwah tapi moda transportasi anu efisien.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"aviation sipil sanés ngan ukur moda transportasi tapi mesin pertumbuhan pikeun bangsa, ”saurna. Cik Padhee salajengna nyarios kitu India ngagaduhan pasar penerbangan domestik katilu panggedéna, tapi geus poised jadi pasar aviation sipil katilu-panggedena global ku 2024. "Jalma kudu bisa jadi bagian tina tumuwuh sektor aviation sipil," manehna ditambahkeun. Sektor penerbangan sipil, saur anjeunna, bakal didorong ku swasta sareng pamaréntahan bakal janten fasilitator.

Bandara di nagara golongan 1 jeung nagara golongan 2 nyadiakeun kasaimbangan sampurna pikeun ngahasilkeun investasi swasta, sarta dimana investasi swasta teu mungkin, pamaréntah geus investasi, nyatet Ibu Padhee.

Nyorot tangtangan, anjeunna nyarios yén usaha di séktor ieu kedah épisién sareng intervensi kawijakan sareng pedoman kedah ramah-pamaké. "Kami ngarepkeun tangtangan éta ku pedoman ieu," saur Sekretaris Gabungan.

Nyorot infrastruktur transportasi di Odisha, Ibu Padhee nyarios yén pamaréntah nagara parantos ngajantenkeun nagara éta akal, sareng konektipitas mangrupikeun fitur konci dina Odisha. "Kami tujuanana pikeun mastikeun konektipitas anu tetep," saur anjeunna. Anjeunna ogé nyarios yén lisénsi Bandara Rourkela bakal dikaluarkeun dina 6 bulan ka hareup.

Mr Manoj Kumar Mishra, Sekretaris, Éléktronik sareng Téknologi Inpormasi, Sekretaris, Élmu sareng Téknologi, CRC sareng Sekretaris Khusus, Dinas Perdagangan sareng Angkutan, Pamaréntah Odisha, nyatakeun yén kakuatan séktor infrastruktur kedah dimanfaatkeun pikeun ngirangan biaya sareng nagara geus investasi beurat dina pangwangunan jalan raya nagara.

Bapak Subrat Tripathi, CEO, APSEZ (Palabuhan), ceuk integrasi téhnologi dina sektor logistik nyaeta utmost pentingna. Anjeunna ogé nyarios yén solusi logistik henteu tiasa ditingali nyalira, sabab éta mangrupikeun kombinasi solusi. Anjeunna nyorot yén koridor ékonomi sareng sababaraha konektipitas ka palabuhan mangrupikeun kabutuhan sajam.

Dr Pravat Ranjan Beuria, Diréktur - Bandara Internasional Biju Patnaik, Bhubaneswar, ceuk wangunan terminal domestik anyar tiasa ngadamel 2.5 juta panumpang per annum jeung partisipasi swasta nyaeta kudu pikeun sektor publik.

Dillip Kumar Samantaray, Managing Director, Angul - Sukinda Railway Pvt Ltd., nyatakeun yén pangwangunan di hiji nagara moal tiasa lumangsung tanpa pangwangunan karéta api.

Bapak Siba Prasad Samantary, Managing Director, Odisha Rail Infrastructure Development Ltd., nyatakeun yén karéta api parantos jauh dina hal konektipitas sareng kanyamanan. "Kami mangrupikeun fasilitator pikeun kamekaran énggal di Odisha, sareng ieu waktosna pikeun ngalegaan jaringan," tambah anjeunna.

Ibu Monica Nayyar Patnaik, Pupuhu, Déwan Nagara FICCI Odisha sareng Diréktur Ngatur, Sambad Group, dina pidato sambutanna nyarios, "Urang kedah nalungtik rupa-rupa kamungkinan sareng solusi pikeun infrastruktur transportasi anu efektif sareng efisien dimana urang tiasa nampi ideu."

Bapak JK Rath, Pupuhu, Komite UMKM, FICCI Odisha Propinsi Déwan, Diréktur, Machem, jeung Bapak Rajen Padhi, Pupuhu Komite Ékspor, FICCI Odisha Déwan Propinsi jeung Diréktur komérsial, B -One Usaha House Pvt. Ltd., ngungkabkeun pandangan ngeunaan kabutuhan infrastruktur transportasi anu efisien di nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Henteu aya nanaon dina tulisan ieu ngeunaan ngawangun bandara énggal. Ti mana éta judul? Kuring waded ngaliwatan Iklan pop-up sajajalan anjeun sarta pamuter video unmoveable pikeun nyobaan pikeun manggihan nanaon ngeunaan bandara anyar teu manggihan nanaon. Sareng anjeun ngaku dina headline yén aranjeunna bakal ngawangun 200 bandara BY 2024??? Dua taun ngawangun 200 bandara téh preposterous.

    Salaku redaktur sareng jalma anu nyerat judul, anjeun ngagaduhan padamelan pikeun judulna ngagambarkeun eusi carita anu saleresna. Ieu acan usaha nekat sejen pikeun meunangkeun klik? Muhun anjeun meunang eta.