Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Ngahasilkeun Duit Ningali Pidéo Kalayan Aplikasi ieu

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

FunnyGo APP nyaéta platform pikeun lalajo video. Dina APP ieu, pangguna tiasa nonton puluhan rébu pidéo populér gratis sareng kéngingkeun artos.

Nyitak Friendly, PDF & Email

HiSceneTeam ngaluncurkeun Aplikasi FunnyGo pikeun pangguna di Indonésia dina bulan Juni taun ieu. Nepi ka ayeuna, geus aya 1 juta jalma anu geus diundeur App ieu sarta geus nyieun duit ku nonton video dina eta.   

Anu langkung penting, nalika ningali pidéo, pangguna tiasa gampang kéngingkeun artos dina APP. Numutkeun manajer produk Hisceneteam, pangguna bakal nampi koin emas salami aranjeunna ngaunduh APP, teras aranjeunna tiasa nebus kana kas. Pamaké ogé tiasa nampi langkung seueur koin emas ku ningali pidéo dina APP atanapi ngajak réréncangan pikeun ngaunduh Funnygo. Dina Funnygo, sababaraha urang geus meunang Rp 100,000.

Salaku tambahan, aya seueur acara dina FunnyGo APP. Pamaké bisa ilubiung dina acara lajeng meunang leuwih ganjaran. Salaku conto, pangguna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun meunang iPhone13 upami aranjeunna ilubiung dina "lotre".

Manajer produk HiSceneTeam ngungkabkeun, pikeun masihan pangguna pangalaman anu langkung saé, FunnyGo parantos ningkatkeun produk. Sarerea tiasa mundur artos munggaran dina dinten anu sami salami aranjeunna unduh APP, sareng artosna bakal langsung dikreditkeun. Pamaké tiasa narik artos ngalangkungan sababaraha saluran sapertos Dana sareng OVO.

Pikeun ngabagéakeun Taun Anyar, FunnyGo bakal ngaluncurkeun langkung seueur acara dina bulan Désémber, dimana sadaya hadiah bakal dua kali.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment