Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Perhatosan Kanker: Heartburn tiasa bahaya

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Minggu ieu, Amérika mendakan yén GERD atanapi Gastroesophageal Reflux Disease mangrupikeun panyababna tikoro Présidén Biden. Biasana, gejala GERD teu meunang loba bewara. Sareng éta tiasa bahaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kasakit réfluks bisa ngakibatkeun Kangker Esophageal. Ngabersihan tikoro, nyeri tikoro, sora serak, batuk pengkuh, choking nalika anjeun ngagolér, malah erosi huntu téh diantara gejala kirang dipikawanoh tina GERD. Heartburn mangrupikeun salah sahiji gejala anu terang sadayana.

Pikeun seueur urang Amerika, gejala ieu ngan ukur peringatan yén aranjeunna résiko kanker.

Ieu GERD Kasadaran Minggu - ditunjuk pikeun coincide jeung gluttony of Thanksgiving. Tapi anjeun henteu kedah tuang kaleuleuwihan pikeun ngalaman GERD sareng résiko anu tiasa nyababkeun kaséhatan anjeun.

Pil Bisa Henteu Janten Jawaban

Seueur teuing anu ningali heartburn salaku kanyataan kahirupan sareng nganggo pangobatan anu teu diresepkeun pikeun ngagentos gejalana. Hanjakal, relief gejala teu ngaleungitkeun karuksakan backflow asam lambung sarta bili bisa ngabalukarkeun.

Ubar henteu ngeureunkeun nyemprot eusi burih caustic anu tiasa nyababkeun kaayaan pra-kanker anu katelah Barrett's Esophagus. Éta kajadian nalika lapisan esophagus anjeun robih nyarupaan burih anjeun. Kanggo sababaraha, éta nyababkeun kamajuan anu parah ka Kanker Esophageal.

Ulah malire Alarm

Barrett's Esophagus henteu ngabalukarkeun gejala. Éta hartosna gejala GERD tiasa ngan ukur peringatan anjeun - sareng tiasa janten konci pikeun nyalametkeun kahirupan anjeun!

Nalika katangkep awal, Kanker Esophageal tiasa dicegah. Prosedur rawat jalan tiasa ngaleungitkeun jaringan Barrett sareng ngeureunkeun kanker sateuacan ngamimitian.

Naha Anjeun Résiko?

Jutaan urang Amerika ngagaduhan Barrett's Esophagus ayeuna - sareng henteu terang.

Sering teuing, sapertos salaki kuring, penderita Kanker Esophageal henteu mendakan aranjeunna gaduh masalah dugi ka ujug-ujug teu tiasa ngelek. Sakali aranjeunna ngahontal titik éta, survival janten hese dihartikeun. Ngan hiji di lima urang didiagnosis kalawan Kanker Esophageal bakal salamet lima taun.

Éta alatan kasakit ieu biasana katangkep jadi telat yén perlakuan jarang éféktif.

Tapi bisa bray mimiti - sarta dicegah.

Gampang Dipariksa

Pikeun kahiji kalina, penderita Amérika ayeuna bisa kalayan gampang manggihan resiko maranéhanana. Nyelek gancang tina alat EsoCheck ukuran pél masihan cek esophagus anu gampang sareng terjangkau. Tes EsoGuard ngagunakeun DNA pikeun meunteun ayana Barrett's Esophagus.

Tés éta sayogi di kantor dokter sareng di pusat saringan di Phoenix, Las Vegas, Denver, sareng Salt Lake City - kalayan langkung seueur lokasi anu direncanakeun dina sababaraha bulan ka hareup. Diajar langkung seueur di EsoGuard.com.

Thankfully, lolobana jalma kalawan GERD moal ngamekarkeun kanker.

Tapi ieu sanés panyakit anu anjeun wani ninggalkeun kasempetan.

Diparios mangrupikeun kado pangsaéna anu anjeun tiasa masihan ka jalma anu anjeun resep.

Ngan naroskeun ka rébuan kulawarga sapertos kuring yén Kanker Esophageal parantos ngantunkeun korsi kosong salami liburan.

Mindy Mintz Mordecai nyaéta pangadeg Esophageal Kangker Aksi Network, Inc. (ECAN). Anjeunna kaleungitan salakina ka Kanker Esophageal nalika murangkalihna ngan salapan sareng dua belas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment