Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Siki wijen Ayeuna Dielingan Kusabab Salmonella

Nature's Pantry ngingetkeun siki wijen anu digali ti pasar kusabab kamungkinan kontaminasi Salmonella. Produk recalled geus dijual sakumaha dituduhkeun dina tabél.

Nyitak Friendly, PDF & Email

singgetan

• Brand: Taya

• Produk: Org hulled siki wijen

• Pausahaan: alam urang goah

• masalah: Dahareun - kontaminasi mikroba - Salmonella

• Kategori: Kacangan, séréal, jeung siki

• Naon anu kudu dipigawé: Ulah meakeun produk recalled

• panongton: umum

• Klasifikasi bahya: Kelas 2

Produk kapangaruhan

merekbarangukuranUPCKodeusebaran
teu sahiji baeOrg hulled siki wijenVariabel -

dijual juru tulis dilayanan
Dimimitian ku 200516Sadaya unit dijual ti

8 Oktober 2021 nepi ka 16 Nopémber,

2021 inklusif
Dijual di

Alam urang

Pantry, 3744

Mimitina Ave., Smithers, SM

Naon anu anjeun kedah lakukeun

• Lamun nyangka anjeun jadi gering ti consuming produk recalled, nelepon dokter anjeun

• Pariksa ningali lamun boga produk recalled di imah anjeun

• Ulah meakeun produk recalled

• produk recalled kudu dialungkeun kaluar atawa balik ka lokasi dimana aranjeunna dibeuli

Kadaharan anu terkontaminasi ku Salmonella panginten henteu katingali atanapi bau teu raoseun tapi tetep tiasa ngajantenkeun anjeun gering. Barudak, ibu hamil, manula sareng jalma anu ngagaduhan sistem imun anu lemah tiasa kaserang inféksi anu serius sareng sakapeung maot. Jalma anu séhat tiasa ngalaman gejala jangka pondok sapertos muriang, nyeri sirah, utah, seueul, keram beuteung sareng diare. Komplikasi jangka panjang tiasa kalebet rematik parah.

Diajar deui:

• Diajar langkung seueur ngeunaan résiko kaséhatan 

• Ngadaptarkeun bewara ngelingan ku email sareng nuturkeun kami dina média sosial

• Tingali penjelasan lengkep kami ngeunaan panyilidikan kasalametan pangan sareng prosés ngémutan

• Laporkeun kaamanan pangan atanapi masalah panyiri

kasang tukang

Pangeling-eling ieu dipicu ku hasil tés.

Teu acan aya panyakit anu dilaporkeun pakait sareng konsumsi produk ieu.

Naon anu keur dilakukeun

Badan Inspeksi Pangan Kanada (CFIA) ngalaksanakeun panyilidikan kasalametan pangan, anu tiasa nyababkeun pangelingan produk sanés. Lamun produk-resiko tinggi lianna anu recalled, nu CFIA bakal ngabéjaan masarakat ngaliwatan warnings ngelingan dahareun diropéa.

CFIA ngverifikasi yén industri ngaluarkeun produk anu diémutan ti pasar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment