Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

És Cube Man Vs Mesin: Kahiji Pernah Anyar NFT serelek

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Dinten ayeuna, aktor, mogul hiburan sareng pangadeg BIG3 Ice Cube ngumumkeun yén serelek NFT munggaran éksklusif na, Man VS Machine parantos ditutup kalayan unggal édisi dijual kirang ti 24 jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Serelek éta, gawé bareng sareng seniman anu diakui Trevor Jones sareng NFT Marketplace Nifty Gateway, mangrupikeun salah sahiji anu paling suksés dina sajarah platformna, ngahasilkeun langkung ti $ 1.6 Juta. Aya minat anu luar biasa pikeun sadaya édisi, kalayan éntri pikeun unggal ngahontal tingkat anu luar biasa.

• 12 Edisi Emas NFT urang ($ 15,000 tiap) garnered leuwih ti 400 éntri per édisi

• 40 Pérak Edition NFT urang ($5,000 tiap) garnered leuwih ti 1000 éntri per édisi

• The 100 Perunggu Edition NFT urang ($2,000 tiap) garnered leuwih ti 2000 éntri per édisi

• The Open Editions, ngan sadia pikeun nu boga karya seni saméméhna Trevor, dijual leuwih ti 12,000 édisi

Serelek NFT ieu mangrupikeun bagian tina usaha Ice Cube anu langkung ageung pikeun terus hadir dina sadaya masalah sareng industri anu relevan sacara budaya ayeuna. Tina perwakilan anu nyorong dina industri pilem, ngembang liga baskét BIG3, sareng janten pamilon aktif dina metaverse, Ice Cube terus janten pamimpin di sakumna industri.

NFT urang ti Man vs Mesin bakal neruskeun hirup dina platform Nifty gateway jeung boga individu bisa ditilik pikeun resale. Édisi di pasar sekundér parantos diapresiasi ku opat atanapi lima kali lipet sareng dijual tambahan $ 1 Juta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment