Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

WestJet nguji pilihan Boarding Dipercanten anyar touchless

WestJet nguji pilihan Boarding Dipercanten anyar touchless
WestJet nguji pilihan Boarding Dipercanten anyar touchless
Ditulis ku Harry Johnson

Solusi kosan tamu anu inovatif nunjukkeun kamungkinan masa depan pikeun pilihan kosan anu teu aya sentuh sareng aman pikeun wisatawan Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kamari, WestJet, sareng TELUS, nguji Trusted Boarding, prosés touchless anu ngagunakeun téknologi verifikasi raray anu aman sareng aman pikeun pariksa identitas wisatawan sateuacan naek pesawat. Sidang ieu mangrupikeun anu munggaran di Kanada sareng dilaksanakeun di Bandara Internasional YYC Calgary. 

"Pangalaman perjalanan ngembang pikeun nyertakeun seueur prosés anu teu disentuh sareng WestJet berinovasi pikeun mastikeun perjalanan perjalanan tamu urang ningkat janten langkung lancar sareng efisien, bari ngutamakeun kasalametan di luhur sadayana," saur Stuart McDonald, Wakil Présidén Eksekutif sareng Kapala Perwira Informasi. "Uji coba Boarding Trusted mangrupikeun persatuan antara téknologi sareng WestJet anu bakal ngabantosan agén sareng tamu kami kalayan validasi dokumén tanpa kontak." 

WestJetPercobaan Boarding Trusted 's nunjukkeun yén pamakéan tanggung jawab téknologi boarding biometrik nyadiakeun validasi dokumén cukup jeung nyegah individu non-otorisasi naek pesawat. Tamu sidang naek pesawat WestJet 8901 ngaliwatan verifikasi raray kalawan dompét identitas digital maranéhanana dina Embross 'Canada dijieun hardware biometrik sarta aplikasi kosan di Gate 88. Sidang ditandaan lengkah kahiji nuju palaksanaan téhnologi sakumaha WestJet gawé bareng Pamaréntah Kanada pikeun neangan. persetujuan pinuh pikeun pamakéan na salaku alternatif aman tur aman pikeun mangsa nu bakal datang WestJet naek kapal di bandara Kanada. 

"Nalika perjalanan hawa laun dibuka deui, pangalaman panumpang terus mekar. Solusi groundbreaking kami, diwangun dina Kanada ngamungkinkeun para wisatawan ngarasakeun pangalaman verifikasi identitas anu aman, tanpa kabaran, bari mastikeun aranjeunna tiasa ngajaga kadali data pribadina, ”saur Ibrahim Gedeon, Kapala Patugas Téknologi, TELUS. "Tingkat kontrol ieu netepkeun sareng ningkatkeun kapercayaan konsumen ku alamat privasi, kaamanan, sareng résiko data etika ti mimiti, bari nyayogikeun transparansi ka konsumén."

Boarding Dipercaya ngadukung Kanada anu langkung digital nganggo inovasi Kanada. Ieu employs ékosistem identitas timer daulat (nyiptakeun sambungan unik, swasta jeung aman antara dua pihak dipercaya) ngaliwatan dompét identitas digital TELUS-disadiakeun dina aplikasi smartphone pikeun ios sarta Android. Éta nyayogikeun validasi dokumén tanpa kontak, dimana scan verifikasi raray cocog sareng dokuméntasi wisatawan anu parantos diunggah ka aplikasi sateuacan naek kapal. Anu penting, aplikasina ngajamin pangguna nahan kadali inpormasi pribadina unggal waktos, hartosna aranjeunna tiasa ngabagikeun kredensial pribadi anu diverifikasi sareng nyabut aksés nalika data henteu diperyogikeun deui.

Platform idéntitas dikembangkeun ku one37 sareng validasi integritas dokumén disayogikeun ku Oaro, mastikeun solusina nuturkeun sadaya panangtayungan data sareng peraturan privasi anu katutupan dina Perlindungan Émbaran Pribadi sareng Undang-undang Dokumén Elektronik (PIPEDA).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment