Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Warta Breaking Afrika Kidul Warta Breaking UK

Virus COVID Monster Anyar: Ngahindarkeun Vaksin, Sumebar gancang

Kasus Coronavirus ngaleuwihan dua juta di dunya

Divaksinasi atanapi henteu- ieu panginten henteu ngajantenkeun bédana pikeun Virus COVID énggal, sawaréh ayeuna nyauran monster éta.
Varian ayeuna nyebar di Afrika Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Varian koronavirus anu nembé dikenalkeun anu parantos sumebar di Afrika Kidul nyaéta anu paling prihatin ku pejabat kaséhatan Inggris ningali sabab gaduh dua kali jumlah mutasi varian Delta kalebet sababaraha anu aya hubunganana sareng ngahindarkeun réspon imun.

Saurang panumpang anu angkat ti Afrika Kidul mawa virus ieu ka Hong Kong sareng ayeuna terasing di bandara. Wisatawan anu sanés di Botswana ngagaduhan varian énggal.

Badan Kaamanan Kaséhatan Inggris nyarios yén varian - anu disebut B.1.1.529 ngagaduhan protéin spike anu béda sacara dramatis sareng anu aya dina coronavirus asli anu dumasar kana vaksin COVID-19.

Éta gaduh mutasi anu kamungkinan ngahindarkeun réspon imun anu dibangkitkeun ku inféksi sateuacana sareng vaksinasi, sareng ogé mutasi anu aya hubunganana sareng paningkatan inféktivitas.

Dina respon, Afrika Kidul, Botswana, Eswatini, Lésotho, Namibia jeung Zimbabwé bakal mindahkeun onto daptar beureum di 12.00 lohor Jumaah 26 Nopémber.

Bakal aya larangan dina sakabéh penerbangan komérsial sarta swasta langsung ti nagara ieu ti 12.00 lohor Jumaah 26 Nopémber nepi ka 4 am Minggu 28 Nopémber.

Upami anjeun kantos di salah sahiji kabupaten ieu sareng dugi ka Inggris antara jam 12.00 siang dinten Jumaah 26 Nopémber sareng jam 4 énjing Minggu 28 Nopémber, anjeun:

Cuthbert Ncube, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika ceuk: Déwan Pariwisata Afrika nuturkeun warta ieu kalawan perhatian tinggi. Kami siap nyanghareupan tantangan ieu sareng nangtung ku anggota sareng pariwisata sapertos anu urang laksanakeun salami krisis ieu.

Nigel Vere Nicoll, Présidén ATTA mairan:

"Pengumuman ku Sekretaris Kaséhatan Inggris, Sajid Javid malem ieu yén ku kapanggihna varian Covid anyar, genep nagara Afrika kidul bakal ditambahkeun kana daptar beureum Inggris ti lohor Jumaah GMT, kalayan penerbangan samentara dilarang, geus datangna salaku a pukulan palu lengkep ka sadaya anggota kami. Sanaos kasalametan sadaya anu prihatin kedah dipertimbangkeun, éta ngarecahna yén ieu parantos kajantenan ka industri anu badé bangkit deui saatos 20 sasih katukang.

Kami bakal damel caket sareng pamaréntahan Afrika Kidul, Namibia, Zimbabwe, Botswana, Lesotho, sareng Eswatini pikeun ngartos dampak lengkep tina pengumuman ieu sareng kumaha urang tiasa ngadukung anggota sareng para nasabahna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment