Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Hong Kong Ngarobih Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Cathay Pacific ngabatalkeun penerbangan saatos awak nolak aturan karantina anyar

Cathay Pacific ngabatalkeun penerbangan saatos awak nolak aturan karantina anyar
Cathay Pacific ngabatalkeun penerbangan saatos awak nolak aturan karantina anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Cathay Pacific kapaksa ngabatalkeun sababaraha penerbangan panumpangna ka Hong Kong saatos kalolobaan awakna nolak nuturkeun aturan karantina pamawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

As Hong Kong nuju ngudag strategi 'COVID-enol' dina dorongan pikeun muka deui watesna sareng daratan Cina, salah sahiji maskapai panggedéna di Asia sareng pamawa bumi Hong Kong, Cathay Pacific parantos hoyong pisan ngabantosan otoritas kota kalayan gerakan ieu.

Katay Pasifik naroskeun ka awak kabin sareng pilot na janten sukarelawan pikeun sistem 'loop tertutup' dina bulan Désémber. Ieu kalebet damel tilu minggu berturut-turut, tetep aya Hong Kong ngan sakedap, sateuacan karantina dua minggu nalika uih deui.

Nanging, perusahaan sigana ngagaduhan sakedik sukarelawan pikeun ngajalankeun jadwal ieu kusabab seueur anu hoyong janten bumi Natal.

Katay Pasifik kapaksa ngabolaykeun sababaraha penerbangan panumpang na ka Hong Kong saatos sabagéan ageung awakna nolak nuturkeun aturan karantina pamawa.

Lantaran karunyaan awak, Katay Pasifik kapaksa ngarobah kira-kira sapertilu penerbangan na kana angkutan barang tinimbang angkutan panumpang.

"Larangan operasional sareng perjalanan anu tetep aya terus ngawatesan kamampuan urang pikeun ngoperasikeun penerbangan sapertos anu direncanakeun. Kami ngahijikeun jadwal penerbangan panumpang kami pikeun Désémber 2021, kalebet ngabatalkeun sababaraha penerbangan ka Hong Kong, "saur juru carios Cathay Pacific.

Maskapai penerbangan bakal ngatur pesenan alternatif pikeun penerbangan panumpang sésana pikeun nampung klien anu penerbanganna dibatalkeun.

Sanaos peraturan karantina ketat di Hong Kong, kasus COVID-19 tetep muncul deui, sareng tilu pilot kargo Cathay Pacific nembé nguji positip saatos sumping ti Frankfurt.

Dua kasus varian COVID-19 Afrika kidul anyar, anu parantos nyababkeun sababaraha nagara Uni Éropa ngenalkeun deui larangan perjalanan, ogé parantos dipendakan dina para wisatawan dina karantina, Departemen Kaséhatan Hong Kong ngumumkeun dinten Jumaah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment