Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Langkung seueur nagara ngeureunkeun penerbangan internasional kusabab varian COVID-19 énggal

Langkung seueur nagara ngeureunkeun penerbangan internasional kusabab varian COVID-19 énggal
Langkung seueur nagara ngeureunkeun penerbangan internasional kusabab varian COVID-19 énggal
Ditulis ku Harry Johnson

Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) nyatakeun sajumlah ageung mutasi dina varian anu nembé kapendak nyababkeun masalah anu serius ngeunaan kumaha éta bakal mangaruhan diagnostik, terapi sareng vaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Présidén Komisi Éropa (EC) Ursula von der Leyen, dinten ayeuna, gancang-gancang nyauran sadaya perjalanan udara ka sareng ti nagara-nagara anu dilaporkeun kasus galur COVID-19 énggal dibatalkeun dugi ka pamaréntah sareng pejabat kaséhatan ngagaduhan pamahaman anu langkung saé ngeunaan résiko anu anyar. pose varian virus.

Dénmark, Maroko, Filipina sareng Spanyol parantos janten nagara pang anyarna pikeun maksakeun larangan perjalanan dina sadaya perjalanan anu henteu penting.o Afrika Kidul jeung nagara tatangga, ngagabung kana daptar nagara-nagara anu ngembangna anu ngahalangan galur COVID-19 'super mutant'.

nu Uni ÉropaPengumuman sumping saatos Dénmark sareng Spanyol ngagabung sareng bangsa Éropa sanés dina ngawatesan perjalanan ka daérah éta, sedengkeun, sacara internasional, Maroko sareng Filipina nyandak léngkah anu sami pikeun ngabatesan gerakan ka sakelompok nagara anu dianggap résiko.

Jérman parantos nyatakeun Afrika Kidul "Area varian virus," menteri kaséhatan nagara Jens Spahn nyerat dina Twitter. Éta hartosna "maskapai penerbangan ngan ukur diidinan ngangkut urang Jérman" ti nagara éta.

Sadayana kadatangan kedah dikarantina salami 14 dinten, sanaos aranjeunna divaksinasi lengkep ngalawan COVID-19 atanapi parantos pulih, tambah Spahn.

Otoritas Walanda ngadamel tindakan anu sami, ngumumkeun larangan penerbangan ti Afrika Kidul ka Walanda ti tengah wengi.

Italia sareng Républik Céko ogé gancang nuturkeun nagara-nagara Éropa sanés dina maksakeun larangan. 

Roma parantos ngalarang éntri ka sadaya kadatangan ti Afrika Kidul, Lesotho, Botswana, Zimbabwé, Mozambik, Namibia sareng Eswatini. Praha ogé parantos nyarios yén non-warga nagara anu nembé nganjang ka Afrika Kidul moal diidinan asup ka Czechia.

Engké dinten, Perancis nyarios yén éta ngagantungkeun penerbangan ti Afrika kidul sahenteuna sahenteuna 48 jam, sareng Menteri Kaséhatan Olivier Veran ngumumkeun yén sadaya jalma anu nembé sumping ti daérah éta bakal diuji sareng diawaskeun sacara saksama.

Perdana Menteri Perancis Jean Castex ngungkabkeun yén ceramah di antara pamimpin EU ngeunaan cara ngabales galur énggal, anu dugi ka ayeuna teu acan didiagnosis di buana, bakal dilaksanakeun "dina sababaraha jam ka hareup".

nu WHO (WHO) nyebutkeun jumlah badag mutasi dina varian anyar-dipanggihan raises perhatian serius ngeunaan kumaha eta bakal dampak diagnostics, terapi na vaccinations.

Inggris ogé ngabatesan perjalanan udara ka sareng ti Afrika Kidul sareng tatanggana, kalayan Badan Kaamanan Kaséhatan nagara nyatakeun yén "ieu mangrupikeun varian anu paling awon anu urang tingali ayeuna."

Nagara-nagara di luar Éropa ogé hariwang ngeunaan varian énggal, sareng Malaysia, Jepang, Singapura sareng Bahrain maksakeun larangan pikeun wisatawan ti daérah Afrika kidul.

Israél ogé nempatkeun larangan datangna ti Afrika kidul tapi lajeng ngalegaan éta 'zona beureum' ka ampir sakabéh buana, ngan teu kaasup sababaraha bangsa Afrika kalér.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment