Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Lalampahan Rail tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Hideung Jumaah rusuh di London salaku drivers Tube mogok

Hideung Jumaah rusuh di London salaku drivers Tube mogok
Hideung Jumaah rusuh di London salaku drivers Tube mogok
Ditulis ku Harry Johnson

Walkout ngaganggu jasa di London dina Black Friday, salah sahiji dinten balanja pangsibukna dina taun, kalayan penjualan dijalankeun di seueur toko.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Supir karéta London Underground Unionized ngayakeun mogok masif dina Black Friday, nyatakeun yén walkout parantos dipicu ku "nyogok perjanjian anu aya sareng pangaturan damel sateuacanna dibuka deui Night Tube."

Lalu lintas dina lima utama London Garis tabung - Tengah, Jubilee, Kalér, Piccadilly sareng Victoria - parantos kapangaruhan ku serangan koordinasi ayeuna, sedengkeun langkung seueur huru-hara dina sistem transportasi ibukota Inggris diperkirakeun dina sabtu minggu.

Numutkeun kana Rail Maritime and Transport Union (RMT), anu mingpin mogok éta, seueur anggotana henteu sugema ku pola peralihan énggal.

Angkutan pikeun London (TfL), badan publik anu tanggung jawab angkutan umum kota, nyatakeun kuciwa kana kaputusan RMT. Dina hiji pernyataan, TfL ceuk rosters anyar diwanohkeun ka drivers tube deui dina bulan Agustus sarta kaasup sababaraha assurances ka staf ngeunaan kaamanan pakasaban.

The walkout ngaganggu jasa sakuliah London on Hideung Jumaah, salah sahiji poé balanja pangsibukna taun, kalawan jualan ngajalankeun di loba toko. Sababaraha pamilon mogok geus katempo piket di stasion kalayan spanduk jeung bandéra.

LondonWalikota 's ogé spoke kaluar ngalawan walkouts. "Aksi mogok anu teu dipikabutuh ku RMT ieu nyababkeun gangguan nyebar pikeun jutaan warga London sareng ogé bakal pencét ritel, budaya sareng silaturahmi London dina waktos anu paling parah," saur Sadiq Khan dina Twitter.

Mogokna bakal diteruskeun dina dinten Saptu, kalayan langkung seueur jalan-jalan direncanakeun salami Natal.

"Konsumén anu kedah angkat nganggo TfL jasa disarankan pikeun pariksa sateuacan aranjeunna ngarambat, masihan waktos langkung seueur pikeun perjalanan, sareng ngarambat dina waktos anu langkung tenang upami mungkin, ”saur TfL, nambahan yén jalma-jalma di Tengah. London Disarankeun "leumpang, siklus atawa make rental e-scooter" tinimbang ngagunakeun Tube.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment