Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema resorts tanggung jawab kasalametan olahraga piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Usum ski Éropa anyar ngagantung dina kasaimbangan

Usum ski Éropa anyar ngagantung dina kasaimbangan
Usum ski Éropa anyar ngagantung dina kasaimbangan
Ditulis ku Harry Johnson

Lonjakan anu biasa dina paménta bakal dipangaruhan nalika pandémik, sakali deui, ngiringan sirahna di pasar sumber ski utama sareng tujuan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Paménta pikeun perjalanan ski di Éropa diperkirakeun bakal pencét taun ieu kusabab naékna kasus COVID-19 sareng kamungkinan ngirangan suku di tujuan ski utama awal Désémber.

Désémber biasana ningali budding ski travelers pos ka Eropa, nu offsets buana urang pos-panas slowdown di perjalanan. Salaku conto, Éropa ningali perjalanan domestik sareng luar negeri ningkat ku 38.3% ti Nopémber dugi ka Désémber taun 2019 - taun kamari henteu kapangaruhan ku pandémik.

kanaékan kaku ieu paménta pikeun vacations dina bulan Désémber biasana muterkeun kana leungeun resorts ski Éropa, kalawan loba classing Désémber salaku awal usum ski resmi. Tapi, lonjakan anu biasa dina paménta bakal dipangaruhan nalika pandémik, sakali deui, ngiringan sirahna di pasar sumber ski utama sareng tujuan.

Numutkeun kana survey panganyarna, 25% réspondén Éropa nyatakeun yén aranjeunna masih 'prihatin pisan' ngeunaan pandémik COVID-19. Persentase anu signifikan sapertos kitu henteu saé, sareng perusahaan ngarepkeun seueur urang Éropa bakal ngeureunkeun atanapi ngabatalkeun rencana liburan upami aranjeunna ningali yén panyebaran virus mimiti naék deui.

Hotspot ski di Perancis, Italia sareng Swiss bakal sieun anu paling awon, sareng seueur anu ngandelkeun bulan-bulan anu bakal datang pikeun ngimbangan sababaraha karugian anu dialaman dina dua musim terakhir. Eropa, sakali deui, manggih sorangan di episentrum pandémik - sagampil usum ski mimiti meunang moméntum.

Kaayaan COVID-19 di Jérman bisa jadi faktor mutuskeun konci dina kasuksésan usum ski Éropa upcoming. Jérman gaduh seueur pamaén ski tibatan nagara-nagara sanés di Éropa, ngajantenkeun pasar sumber ieu penting pisan pikeun tujuan ski. Salaku tambahan, Jérman mangrupikeun pasar sumber outbound anu paling luhur katilu sacara global dina taun 2020, ngagambarkeun kakuatan belanja sareng kahayang pikeun ngalaksanakeun perjalanan internasional salami pandémik.

Sakumaha dilaporkeun dina tanggal 24 Nopémber 2021, jumlah inféksi COVID-19 anyar anu kadaptar dina sadinten parantos ngahontal tingkat luhur anyar. Jérman. Sajaba ti éta, nasional incidence tujuh poe naek luhureun 400. Ieu inohong alarming di Jérman bakal ngabalukarkeun perhatian diantara tujuan ski Éropa salaku larangan perjalanan dipikaresep bakal nuturkeun, nyieun dampak signifikan dina generasi sharing pikeun resorts jeung usaha séjén disambungkeun jeung wisata ski.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment