Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi rapat wartos Rwanda Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata

Dewan Pariwisata Afrika Terus Ngahijikeun: Ayeuna di Rwanda

Acara Pariwisata Rwanda
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika (ATB), Mr. Cuthbert Ncube, nyarios dina gala dinner anu dihadiran ku menteri pariwisata, duta besar, sareng ketua rupa-rupa dewan pariwisata sareng langkung ti 3,000 profésional pariwisata anu milu dina minggu Pariwisata Rwanda.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kaseueuran nagara-nagara Afrika hudang kana warta anu ngarusak sababaraha nagara anu nutup perjalanan ka nagara-nagara Afrika anu tangtu kusabab lonjakan varian COVID-19 anyar.

Anu diperyogikeun Afrika nyaéta leres-leres ningali jero sareng leres-leres ngahijikeun tekadna sareng ngawangun warisan sareng mékanisme pamulihan na di jero sareng di antawisna ngagunakeun pariwisata salaku sektor katalis dina ngahijikeun sadaya usaha nagara pikeun ngalangkungan épék dahsyat tina coronavirus sareng varian tahan lila na nu terus cropping nepi ka poé ieu.

Sanajan warta teuas-nganiaya alatan éta varian coronavirus anyar disebut B.1.1.529, aya pikagumbiraeun dina acara Rwanda sakumaha pamingpin pariwisata narima accolades di apresiasi dina kalungguhan maranéhna pikeun usaha recovery jadi jauh industri pariwisata.

Ngeunaan Déwan Pariwisata Afrika

Diadegkeun dina taun 2018, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) mangrupikeun asosiasi anu diakui sacara internasional pikeun ngalaksanakeun salaku katalis pikeun ngembangkeun tanggung jawab perjalanan sareng pariwisata ka, ti, sareng di daérah Afrika. Asosiasi nyayogikeun advokasi anu saluyu, panalungtikan anu wawasan, sareng acara inovatif pikeun anggotana. Dina gawé bareng sareng anggota sektor swasta sareng umum, Déwan Pariwisata Afrika ningkatkeun kamekaran, nilai, sareng kualitas perjalanan sareng pariwisata di Afrika. Asosiasi nyayogikeun kapamimpinan sareng naséhat sacara individu sareng koléktif pikeun organisasi anggotana. ATB ngalegaan kasempetan pikeun pamasaran, hubungan umum, investasi, branding, promosi, sareng ngadegkeun pasar khusus. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment