Airlines hal hiber Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Spanyol Breaking News piknik News Kawat Wisata

Iberia Advance Inpormasi Panumpang Ngaliwatan Partnership Anyar

Iberia kamajuan API
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Distributor industri perjalanan tiasa nyambung ti ayeuna ka Iberia ngalangkungan API Kyte sareng ngaksés ongkos udara sareng jasa tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Iberia jeung Kyte - perusahaan téknologi sektor penerbangan anu nawiskeun API labél bodas ka maskapai salaku SaaS - dinten ayeuna ngumumkeun penandatanganan perjanjian.

Kyte API mangrupakeun alat modern jeung gampang pikeun nerapkeun anu ngamungkinkeun distributor industri perjalanan pikeun nyambung langsung ka sakabéh inventory sahiji maskapai Spanyol sarta aksés produk na dina cara lincah, gampang tur efisien.

Perjangjian ieu mangrupikeun bagian tina misi Kyte pikeun nawiskeun téknologi penjualan canggih dina saluran ritel ka maskapai sareng, dina waktos anu sami, ngabantosan aranjeunna ngarobih cara aranjeunna ngalereskeun harga sareng ngadistribusikaeun produkna ka klien, boh ngalangkungan langsung sareng saluran teu langsung. 

Alice Ferrari, CEO Kyte komentar: "Kami reueus pisan janten salah sahiji panyadia munggaran API pikeun pamimpin maskapai sapertos Iberia.

"Tujuan kami nyaéta ngabantosan maskapai pikeun ngawujudkeun visi pikeun ngamodernisasi sadaya pangalaman reservasi. Urang nawiskeun ka Airlines anyar jeung gampang ngagunakeun parabot nu dirancang pikeun minuhan ekspektasi ayeuna keur jualan online. Sadaya ieu tanpa kompromi tingkat kecanggihan anu dipikabutuh pikeun ngatur pajeulitna sareng kabutuhan kaamanan anu ditungtut ku industri penerbangan.

"Niat kami nyaéta pikeun ngembangkeun hubungan anu kuat sareng jangka panjang sareng Iberia sareng ningali kumaha aranjeunna ngamangpaatkeun kasempetan hébat anu ditawarkeun NDC."

Miguel Henales, Diréktur Bisnis Digital Iberia, nambihan: "Nu pandémik larangan geus ngaronjat ekspektasi konsumen na tendencies digital gancangan. Hatur nuhun kana téknologi NDC, urang tiasa langkung nyugemakeun kabutuhan klien sareng nawiskeun aranjeunna jasa anu optimal dina waktos reservasi teras ngatur perjalananna.

"Tujuan ahir kami nyaéta pikeun narik langkung seueur mitra kana saluran NDC kami, nawiskeun sambungan modern sapertos API Kyte anu ngamungkinkeun distribusi produk anu langkung saé."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment