hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

IATO Ngabagéakeun Dilanjutkeun deui Operasi Penerbangan Internasional Tapi Hoyong Langkung

Larangan perjalanan internasional India teraskeun
perjalanan internasional India

Asosiasi Operator Wisata India (IATO) parantos ngucapkeun syukur ka pamaréntah pikeun nyandak kaputusan pikeun neruskeun operasi penerbangan internasional biasa ti 15 Désémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun Bapak Rajiv Mehra, Présidén IATO: “Éta téh asa lega pikeun kami sabab kami boga panghasilan ampir nol salila ampir 2 taun kaliwat dina henteuna datangna wisatawan asing. Sapinuhna kami ngabagéakeun kaputusan, kumaha ogé, éta ogé anu ditunggu-tunggu, ogé, sabab dina henteuna penerbangan internasional anu normal, pambukaan visa wisata, kalebet visa e-wisata ti 15 Nopémber, henteu seueur ngabantosan. ongkos pesawat éta exorbitantly tinggi. Normalisasi operasi penerbangan ieu bakal ngirangan ongkos penerbangan sareng ngajantenkeun wisatawan asing nganjang ka India pikeun luang sareng industri anu sanés.

"Kami salajengna ngajak pamaréntah pikeun ogé ningali kana kamungkinan neruskeun penerbangan internasional ti 14 nagara anu parantos dilarang khususna tina pasar sumber sapertos Inggris, Perancis, Jerman, Walanda, Afrika Kidul, Selandia Anyar, sareng Singapura, jsb. Ieu mangrupikeun pasar sumber tradisional urang, sareng seueur turis asing angkat ti nagara-nagara ieu.

Said Subhash Goyal, Pupuhu Grup Perjalanan STIC nambihan koméntarna dina bentuk surat anu berbunyi:

"Warta anu ditunggu-tunggu ngeunaan neruskeun deui penerbangan internasional mangrupikeun dorongan oksigén pikeun sektor pariwisata sareng perjalanan anu berjuang. Dina pasar anu pinuh ku paménta pikeun perjalanan internasional, sareng industri pariwisata anu kalaparan tina pendapatan, muka jalur perjalanan internasional kami mangrupikeun intervensi anu pas anu diperyogikeun pikeun masihan dorongan ka jutaan jalma. Urang India anu ngandelkeun séktor ieu pikeun mata pencaharian.

"Kami sadayana gumbira kalayan pengumuman anu saé ieu pikeun ngamimitian penerbangan internasional anu dijadwalkeun ti 15 Désémber 2021. Éta sanés ngan ukur bakal ningkatkeun ékonomi India, tapi kalayan muka langit, jalma bakal tiasa pendak sareng kulawargana, kolot, barudak terdampar di India jeung mancanagara pikeun lila, sarta bisa ngagungkeun usum liburan datang babarengan.

"Kami nganuhunkeun pisan ka Menteri Perhubungan Sipil anu terhormat, Sh. Jyotiraditiya Scindia, pikeun usaha anu teu bosen sareng ngajaga kecap-Na, dipasihkeun ka industri India pikeun ngamimitian penerbangan internasional anu dijadwalkeun pikeun kapentingan nasional anu langkung ageung sareng nyandak India ka mulyana. hal hiber poé."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment