Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos Swédia Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Jamaica ngumumkeun Layanan Udara Anyar ti Stockholm ka Teluk Montego

Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika - Gambar kahadean ti Kamentrian Pariwisata Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

The Jamaica Tourist Board gumbira ngumumkeun yén VING, dioperasikeun ku Sunclass Airlines, bakal balik deui ka tujuan kalayan penerbangan langsung ti Stockholm, Swédia ka Jamaika. Program ngalayang dua mingguan bakal ngamimitian Nopémber 2022 sareng dugi ka Maret 2023 salaku bagian tina program usum usum 2022/23. VING bakal beroperasi jumlahna aya 9 rotasi keur usum 2022/23 kalawan 373 korsi dina unggal hiber, dina Airbus A330-900neo na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, nyarios: "Kami resep kana kaputusan VING pikeun neruskeun penerbangan langsung ka Jamaika dina usum hareup. Kami didorong ku kapercayaan operator wisata ka tujuan urang, sareng jasa piagamna bakal ningkatkeun sacara signifikan sémah Swedia, anu biasana cicing di pulo salami 14 wengi. Anjeunna neraskeun, 'saprak muka deui wates urang usum panas kamari, tujuan urang teras-terasan ngabagéakeun sémah kalayan aman sareng lancar. Kami siap sareng tahan banting sareng parantos taliti dina persiapan kami pikeun sémah di dunya pasca-COVID-19. Sektor pariwisata Jamaika terus mingpin usaha pamulihan pikeun ékonomi pulo, sareng kuring gumbira ngalaporkeun yén kami nuju kamajuan anu stabil pikeun pulih langkung kuat.

Donovan White, Diréktur Pariwisata, sapuk: "Aman waé yén pariwisata terus-terusan rebound sareng paménta pikeun Jamaika tinggi. Kami bungah pisan yén operator wisata sapertos VING percanten kana tujuan Jamaika sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun panumpangna, pikeun ngaraosan pangalaman Jamaika anu teu tiasa hilap dina lingkungan anu aman, lancar sareng aman.

Claes Pellvik, Kepala Komunikasi Nordic, Nordic Leisure Travel Group, nyarios: "Nordic Leisure Travel Group bagja uih deui ka Jamaika kalayan penerbangan non-stop Stockholm-Montego Bay pikeun usum usum tiris anu bakal datang 22/23, khususna saprak urang sateuacana. eupan balik customer geus salawasna geus alus teuing pikeun program Jamaica kami. Anu anyar nyaéta urang bakal ngoperasikeun Airbus A330-900neo énggal ti Sunclass Airlines urang sorangan. Pesawat canggih ieu bakal ngirangan émisi CO2 ku -23%, sareng dina waktos anu sami ningkatkeun pangalaman panumpang. Kami ningali Jamaika salaku tujuan anu sampurna pikeun masa depan kalayan fokus kana karaharjaan, seueur pilihan kagiatan sareng budaya anu pikaresepeun pikeun dijelajah, sareng produk hotél anu hebat pisan.

Jamaika parantos ngabagéakeun deui sémah Swedia ti saprak wates dibuka deui dina Juni 2020. Sadaya wisatawan yuswa 12 taun langkung kedah nunjukkeun bukti tés antigén négatip anu dilakukeun ku laboratorium akreditasi dina tilu dinten perjalanan. tés home teu ditarima. Wisatawan ogé kedah ngalengkepan formulir otorisasi perjalanan anu sederhana sateuacan aranjeunna sumping, anu tiasa diaksés liwat travelauth.visitjamaica.com

Protokol kaséhatan sareng kaamanan Jamaika anu éksténsif, dikembangkeun babarengan sareng otoritas dina séktor kaséhatan sareng pariwisata, mangrupikeun anu munggaran nampi pangakuan Perjalanan Aman World Travel & Tourism Council.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment