News Kaséhatan Amérika Serikat megatkeun News

Pedoman CDC Anyar pikeun Amerika dina Omicron Covid Varian B.1.1.529

Studi CDC anu héran nembé dikaluarkeun ngeunaan éféktivitas vaksin COVID-19

Pusat Kontrol Panyakit Amérika Serikat ngaluarkeun pernyataan ngeunaan galur Omicron anyar tina Coronavirus anu katelah B.1.1.529.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pernyataan CDC ngeunaan kumaha leres-leres ngartos galur Omicron Varian Covid anyar

Tanggal 26 Nopémber 2021, Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) ngagolongkeun varian énggal, B.1.1.529, salaku Varian Perhatian sareng namina Omicron. Teu aya kasus varian ieu anu diidentifikasi di AS dugi ka ayeuna. 

CDC nuturkeun detil ngeunaan varian anyar ieu, mimiti dilaporkeun ka WHO ku Afrika Kidul. Kami nganuhunkeun ka pamaréntah Afrika Kidul sareng élmuwanna anu sacara terbuka komunikasi sareng komunitas ilmiah global sareng teras-terasan ngabagi inpormasi ngeunaan varian ieu sareng Dinas Kaséhatan AS sareng Jasa Asasi Manusa sareng CDC. Kami damel sareng mitra kaséhatan umum sareng industri AS sareng global pikeun langkung seueur ngeunaan varian ieu, nalika urang terus ngawas jalanna.

CDC terus-terusan ngawaskeun varian sareng sistem panjagaan varian AS parantos ngadeteksi varian énggal di nagara ieu. Kami ngarepkeun Omicron bakal dikenalkeun gancang upami muncul di AS

Urang terang naon anu diperyogikeun pikeun nyegah panyebaran COVID-19. CDC nyarankeun jalma nuturkeun strategi pencegahan sapertos ngagem topéng dina setélan jero ruangan umum di daérah anu ageung atanapi luhur pangiriman komunitas, sering ngumbah leungeun, sareng ngajauhan fisik ti batur. CDC ogé nyarankeun yén saha waé anu umurna 5 taun langkung ageung ngajagaan diri tina COVID-19 ku kéngingkeun divaksinasi pinuh. CDC nyorong dosis booster vaksin COVID-19 pikeun jalma anu layak.  

Wisatawan ka AS kedah teras-terasan nuturkeun Rekomendasi CDC pikeun iinditan

CDC bakal nyayogikeun apdet nalika langkung seueur inpormasi sayogi. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment