Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Walanda Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata

Walanda asup kana konci anyar

Walanda asup kana konci anyar
Walanda asup kana konci anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos 85% tina populasi sawawa nagara divaksinasi, lonjakan di Walanda disebut paling parah di Éropa Kulon.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pamaréntah tina Netherlands ngumumkeun yén dimimitian dina Senén, 29 Nopémber, sadaya bar jeung réstoran bakal ditutup salila jam peuting jeung toko non-ésénsial bakal ditutup ti 5pm nepi ka 5am. Masker bakal diperyogikeun di sakola sekundér, sareng saha waé anu tiasa damel ti bumi didesek pikeun ngalakukeunana.

Pamaréntah Walanda sakali deui naékkeun larangan pandémik, sabab nagara éta berjuang ngalawan lonjakan COVID-19 anu memecahkan rekor sareng rumah sakit nasional anu nyanghareupan skenario 'kode hideung'.

Ngaku yén jumlah kasus anyar tina virus anu maot parantos "luhur, langkung luhur, pangluhurna" unggal dinten, Perdana Menteri Walanda Mark Rutte nyarios sateuacana "penyesuaian alit," kalebet reintroduksi masker pameunteu, henteu cekap pikeun ngabendung catetan. - megatkeun gelombang COVID-19.

Sanajan 85% tina populasi sawawa nagara urang keur divaksinasi, lonjakan dina Walanda ceuk nu awon di Éropa Kulon.

Saminggu katukang, langkung ti 20,000 inféksi per dinten kadaptar, maksa paréntah resmi ka rumah sakit pikeun nunda sadaya operasi non-darurat, kalebet pangaturan pikeun penderita kanker sareng panyakit jantung. Kalayan langkung seueur ranjang anu diperyogikeun pikeun pasien COVID-19 di unit perawatan intensif, sababaraha jalma anu gering parantos ditransfer pikeun perawatan di Jerman.

Ngabébaskeun bangsal sareng ranjang ICU pikeun pasien anu parah katépaan ku coronavirus, sistem kasehatan nagara éta nyiapkeun skenario 'kode hideung', dimana dokter tiasa kapaksa milih saha anu hirup sareng maot, kusabab kakurangan sumber fisik pikeun ngubaran saha waé anu peryogi. miara. "Rumah sakit parantos nyanghareupan pilihan anu sesah," pupuhu dewan médis di Rotterdam, saur Peter Langenbach.

Nalika kaayaan COVID-19 parantos ngancam pikeun ngagentos sistem kasehatan Walanda bulan ieu, varian anu nembé kapendak, Omicron super-mutant, ngan ukur nambihan kaayaan anu teu hariwang.

Mimiti dideteksi di Botswana sareng Afrika Kidul, galur B.1.1.529 tina coronavirus ayeuna sacara resmi dinyatakeun salaku varian perhatian anyar ku WHO (WHO).

Ngembangkeun kasieun varian Omicron gancang nyababkeun larangan perjalanan global, kalebet dina Walanda, dimana penerbangan ti Afrika Kidul sareng sababaraha nagara tatanggana dilarang dina dinten Jumaah. Éta disarengan ku warta hasil tés Covid-19 ti panumpang anu nembé sumping ti Afrika Kidul ka Bandara Schiphol Amsterdam. Sahenteuna 61 tina 600 kadatangan tétéla positip pikeun virus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment