Airlines palabuan udara Warta Brebes Angola hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan News Kaséhatan Industri silaturahmi Berita Ngabobol Mozambik wartos kasalametan Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Berita Breaking Zambia Berita Zimbabwé Ngabobol

Qatar Airways Langsung Ngeureunkeun Penerbangan ti Lima Nagara Afrika

Penerbangan ti Doha ka Almaty dina Qatar Airways ayeuna.
Penerbangan dieureunkeun ku Qatar Airways
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kalayan varian Omicron COVID-19 anyar anu ngaluncur di Afrika Kidul, Qatar Airways moal deui nampi panumpang anu angkat ti lima nagara Afrika Kidul dina jaringan globalna kalayan épék langsung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Maskapai penerbangan éta, kumaha ogé, teras nampi panumpang pikeun perjalanan ka nagara-nagara ieu saluyu sareng larangan ayeuna.

Tujuan Qatar Airways eureun di tujuan ieu alatan Varian Omicron:

Luanda (LAD), Angola

Maputo (MPM), Mozambik

Johannesburg (JNB), Afrika Kidul

Capetown (CPT), Afrika Kidul

Durban (Dur), Afrika Kidul

Lusaka (MON), Zambia

Nusa (HREA), Zimbabwé

Larangan ieu bakal tetep dilaksanakeun dugi ka petunjuk salajengna ditampi ti Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO). Kaayaan bakal tetep ditinjau unggal dinten nalika inpormasi anyar sayogi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment