Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Kanada Nawiskeun Situs Ngasingkeun Diri Anyar ti COVID-19

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pamaréntah Kanada damel sareng mitra pikeun ngajagi kasehatan sareng kasalametan urang Kanada sareng Pagawe Asing Samentara di Kanada, sareng ngirangan panyebaran COVID-19 sareng varian na di Kanada. Ngasingkeun diri mangrupikeun salah sahiji cara anu paling efektif pikeun ngabantosan panyebaran COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nanging, pikeun sabagian jalma di Kanada, kaayaan perumahan anu rame sareng biaya anu luhur tiasa ngajantenkeun teu aman atanapi teu mungkin pikeun ngasingkeun diri, nempatkeun diri, kulawarga sareng komunitas dina résiko tanpa kasalahan sorangan.

Dinten ayeuna, anu Honorable Jean-Yves Duclos, Menteri Kaséhatan, ngumumkeun langkung ti $5 juta pikeun ngadukung dua proyék di handap ieu di British Columbia, ngalangkungan Program Situs Isolasi Sukarela Aman Pamaréntah Kanada:

• program reimbursement dumasar dunungan keur pagawe tatanén hirup jeung gawe di sakuliah British Columbia ngaliwatan Pamaréntah British Columbia urang Kamentrian Tatanén, Pangan sarta Perikanan pikeun mantuan ngarojong kaperluan isolasi agri-worker; jeung

• situs isolasi sukarela aman di Kota Surrey ngaliwatan Otoritas Kaséhatan Fraser.

Situs ngasingkeun diri sukarela ngabantosan jalma anu ngagaduhan COVID-19 - atanapi parantos kakeunaan - ngaksés akomodasi isolasi anu aman pikeun ngajaga diri sareng komunitasna aman. Situs-situs ieu salian ti fasilitas anu sayogi pikeun jalma anu teu boga bumi anu kedah ngasingkeun kusabab tés positip.

Situs isolasi sukarela ngirangan résiko nyebarkeun virus di antawis kontak rumah tangga dina kaayaan dimana jalma-jalma disanghareupan perumahan rame sareng teu gaduh alternatif. Situs ieu mangrupikeun salah sahiji alat réspon gancang anu didamel pikeun ngabantosan panyebaran COVID-19, sareng tiasa disebarkeun ka komunitas anu nyanghareupan wabah.

Program Situs Isolasi Sukarela Aman langsung ngadukung kota-kota, kotamadya sareng daérah kaséhatan anu aya résiko transmisi komunitas COVID-19. Situs anu dipilih dina Program nyayogikeun lokasi anu tiasa diaksés dimana jalma tiasa aman ngasingkeun diri salami periode anu diperyogikeun. Pejabat kaséhatan masarakat lokal nangtukeun jalma anu layak anu tiasa ditawiskeun pilihan pikeun mindahkeun ka situs isolasi sacara sukarela pikeun ngajaga aranjeunna sareng kontak rumah tanggana aman nalika aya wabah di komunitasna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment