Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan kasalametan Warta Breaking Afrika Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Tanggapan Afrika Kidul kana Watesan Perjalanan Anyar

Tanggapan Afrika Kidul pikeun Watesan Perjalanan
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Pamaréntah Afrika Kidul parantos nyatet pengumuman ku sababaraha nagara pikeun ngalaksanakeun larangan perjalanan samentawis di Afrika Kidul sareng nagara-nagara sanés di daérah éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu nuturkeun deteksi varian Omicron anyar.

Afrika Kidul aligns sorangan sareng posisi Organisasi Kaséhatan Dunia ngeunaan larangan perjalanan panganyarna.

World Health Organization parantos ngabela ka pamimpin dunya supados henteu kalibet dina réaksi dengkul sareng ngingetkeun kana palaksanaan larangan perjalanan.

Dr Michael Ryan (WHO Kepala Darurat) geus stressed pentingna ngantosan ningali naon data bakal némbongkeun.

"Kami parantos ningali jaman baheula, nalika aya naon waé anu disebatkeun naon waé variasi sareng sadayana nutup wates sareng ngabatesan perjalanan. Penting pisan yén urang tetep kabuka, sareng tetep fokus, ”saur Ryan.

Ieu dicatet yén varian anyar geus dideteksi di nagara sejen. Masing-masing kasus éta henteu ngagaduhan hubungan anyar sareng Afrika Kidul. Perlu dicatet yén réaksi ka nagara-nagara éta béda pisan sareng kasus di Afrika Kidul.

Babak larangan perjalanan panganyarna ieu sami sareng ngahukum Afrika Kidul pikeun urutan génomik canggih sareng kamampuan ngadeteksi varian énggal langkung gancang. Élmu anu saé kedah dipuji sareng henteu dihukum. Komunitas global peryogi kolaborasi sareng kemitraan dina ngokolakeun pandémik COVID-19.

Kombinasi kapasitas Afrika Kidul pikeun nguji sareng éta program vaksinasi ramped-up, dicadangkeun ku komunitas ilmiah kelas dunya, kedah masihan mitra global urang kanyamanan anu urang laksanakeun ogé aranjeunna dina ngatur pandémik. Afrika Kidul nuturkeun sareng ngalaksanakeun protokol kaséhatan COVID-19 anu diakui sacara global dina perjalanan. Teu aya jalma anu katépaan anu diidinan ninggalkeun nagara. 

Menteri Naledi Pandor nyarios: "Sanaos urang hormat hak sadaya nagara pikeun nyandak ukuran pancegahan anu dipikabutuh pikeun ngajagaan wargana, urang kedah émut yén pandémik ieu peryogi kolaborasi sareng ngabagi kaahlian. Perhatian langsung kami nyaéta karusakan anu ditimbulkeun ku larangan ieu pikeun kulawarga, industri perjalanan sareng pariwisata sareng bisnis.

Afrika Kidul parantos ngamimitian ngiringan nagara-nagara anu parantos ngalaksanakeun larangan perjalanan kalayan tujuan pikeun ngabujuk aranjeunna nimbangkeun deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment