Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Hotél karantina COVID-19 dibakar di Australia

Hotél karantina COVID-19 dibakar di Australia
Hotél karantina COVID-19 dibakar di Australia
Ditulis ku Harry Johnson

Pulisi néwak awéwé 31 taun, anu dikabarkan hurungkeun seuneu handapeun ranjangna, ngaduruk ka hotél dimana anjeunna sareng dua murangkalih diarah karantina salami opat belas dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Seuneu ageung ngabeledug lantai luhur Hotel Pasifik di kota Cairns di timur laut Australia, forcing nu évakuasi leuwih 160 sémah hotél.

Pulisi néwak awéwé 31 taun, anu dikabarkan hurungkeun seuneu handapeun ranjangna, ngaduruk ka hotél dimana anjeunna sareng dua murangkalih diarah karantina salami opat belas dinten.

Awéwé éta dituduh ngaduruk ku Queensland nu boga wewenang.

Henteu aya tatu, tapi karusakan gedong éta 'penting' sareng maksa otoritas pikeun mindahkeun jalma-jalma ka fasilitas karantina COVID-19 anu sanés.

Otoritas nyarios yén awéwé nyéépkeun seuneu saatos ngan ukur nyéépkeun "sababaraha dinten" tina karantina wajib dua minggu di jero hotél saatos nyebrang ka Queensland ti nagara sanés. 

Sateuacan kajadian éta, anjeunna ogé dilaporkeun parantos nyababkeun masalah anu teu dipikanyaho pikeun staf salami anjeunna tetep.

Dua murangkalihna dicandak dina panangtayungan pulisi, sedengkeun awéwé éta dituduh ngaduruk sareng karusakan dihaja, sareng bakal ditunjuk di pengadilan ayeuna.

Salila pandémik COVID-19, Australia parantos kacatet sakitar 2,000 maotna sabab ngalaksanakeun sababaraha léngkah-léngkah lockdown sareng karantina anu paling draconian di dunya, mangaruhan henteu ngan ukur internasional tapi ogé perjalanan antar-nagara bagian, dina usaha pikeun ngajaga inféksi sakedik-gancang dugi ka seuseueurna penduduk divaksinasi.

Sapertos nagara éta tungtungna nyiapkeun pikeun muka deui watesna ka migran terampil sareng mahasiswa dina tanggal 1 Désémber, kasus munggaran tina varian koronavirus Omicron énggal dideteksi dina wisatawan ti Afrika kidul, anu berpotensi ngaganggu rencana éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment