Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah Walanda Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata

Hiji pasangan kabur karantina Walanda anyar ditahan dina penerbangan ka Spanyol

Hiji pasangan kabur karantina Walanda anyar ditahan dina penerbangan ka Spanyol
Hiji pasangan kabur karantina Walanda anyar ditahan dina penerbangan ka Spanyol
Ditulis ku Harry Johnson

Walanda waspada pisan saatos langkung ti belasan kasus varian Omicron COVID-19 anyar kapanggih di antawis panumpang maskapai - sateuacan sadayana 27 nagara anggota EU sapuk pikeun samentawis ngalarang perjalanan ti tujuh nagara Afrika kidul dina dinten Jumaah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hiji kajadian dramatis unfolded di Amsterdam urang Bandara Schiphol dina kapal penerbangan anu badé angkat ka Spanyol sakitar jam 6 sonten dinten Minggu.

Nalika pesawat badé angkat, pulisi militér Walanda naék kana pesawat sareng ngaleungitkeun pasangan anu nikah anu ngungsi ka hotél karantina kusabab disangka operator galur Omicron COVID-19 di Walanda.

Identitas pasangan anu ditahan henteu dileupaskeun, sareng henteu écés naha aranjeunna katépaan atanapi ngan ukur ditahan di karantina salaku pancegahan. Militer masihan aranjeunna ka pejabat kaséhatan pikeun dikirim ka fasilitas karantina anu sanés.

Walanda waspada tinggi saatos langkung ti belasan kasus varian Omicron COVID-19 énggal dipanggihan diantara panumpang maskapai - sateuacan sadayana 27 nagara anggota EU sapuk pikeun samentawis ngalarang perjalanan ti tujuh nagara Afrika kidul dina dinten Jumaah.

Sadaya kadatangan anyar ka Walanda ti Afrika Kidul, ogé ti Botswana, Malawi, Lésotho, Eswatini, Namibia, Mozambik sareng Zimbabwé, kedah diuji sareng dikarantina dugi ka hasilna dipikanyaho, sanaos divaksinasi.

Sakitar 61 tina total 624 panumpang diuji positip pikeun COVID-19, ku kituna Institut Kaséhatan Nasional Walanda (RIVM) ngingetkeun yén "varian énggal tiasa dipendakan dina langkung seueur conto tés."

"Kami bakal ngontrol naha aranjeunna tetep kana aturan éta," Menteri Kaséhatan Walanda Hugo de Jonge nyatakeun dinten Minggu, ngan sababaraha jam sateuacan usaha kabur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment