Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah wartos jelema tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Ratu diganti ku Présidén anyar munggaran

LONDON, Inggris - 23 MARET: Dame Sandra Mason, gubernur jenderal Barbados, saatos anjeunna janten Palang Agung Dame Orde St Michael sareng St George saatos nampi nalika upacara Investiture di Istana Buckingham tanggal 23 Maret 2018 di London. , Inggris. (Poto ku John Stillwell - WPA Pool/Getty Images)

Sandra Mason mangrupikeun gubernur jenderal Barbados ayeuna, jabatan anjeunna diangkat dina taun 2017 sareng parantos ngajabat ampir tilu taun. Anjeunna bakal diangkat janten Présidén Barbados anu munggaran saatos anjeunna ngaluncurkeun kampanye dina 2020 pikeun ngajantenkeun Barbados Républik, nyatakeun yén "Warga Barbados hoyong Kepala Nagara Barbados."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Parlemén Barbados milih bulan kamari pikeun ngagentos Ratu Elizabeth II sareng Gubernur Jenderal Sandra Mason ayeuna salaku présidén kahijina, ngamungkinkeun nagara éta tungtungna ngalih kana sajarahna salaku koloni pangkolotna Kakaisaran Inggris.

Mason bakal disumpah salaku présidén munggaran di Barbados tengah wengi ayeuna, ngaleungitkeun karajaan Inggris salaku kapala nagara saatos ampir 4 abad.

Kaisar parantos janten kapala nagara ampir 400 taun, sanaos pulo parantos ngamankeun kamerdékaan ti Inggris dina 1966. Mason ngaluncurkeun kampanye dina 2020 pikeun ngadamel Barbados hiji republik, nyatakeun yén "Warga Barbados hoyong kapala nagara Barbadian."

Barbados mangrupikeun surga pariwisata sareng budaya, sareng parobihan ieu pasti bakal janten léngkah anu penting dina sajarah pikeun industri perjalanan sareng pariwisata.

"Sanggeus ngahontal kamerdékaan leuwih satengah abad ka tukang, nagara urang tiasa henteu ragu ngeunaan kapasitasna pikeun pamaréntahan mandiri. Waktosna parantos ngantunkeun jaman kolonial urang, ”saur Mason dina bulan Séptémber, pikeun ngabela kampanye. 

nu Pangeran Wales, saha pewaris Ratu urang, geus anjog ka pulo pikeun upacara sumpah di ibukota Bridgetown urang Pahlawan Nasional Square. 

Ratu bakal sacara resmi nyerahkeun jabatanna dina tengah wengi, 30 Nopémber nyirian ulang taun ka-55. Barbados' kamerdékaan, dimana Pangeran Charles sacara resmi bakal ngabagéakeun dina jaman énggal.

Sanaos kaputusan pulo pikeun ngabubarkeun Ratu, Pangeran Wales parantos nyatakeun harepan yén Inggris sareng Barbados bakal ngajaga hubungan anu kuat, negeskeun "sajuta hubungan" antara dua nagara.

Barbados mangrupikeun nagara Karibia panganyarna anu janten républik, ngagabung ka Dominika, Guyana, sareng Trinidad sareng Tobago. Nalika Jamaika henteu sacara resmi ngalih pikeun nunjuk présidén, Perdana Menteri Andrew Holness parantos nyatakeun yén éta komitmen pikeun ngagentos Ratu salaku kapala nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment