Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema piknik kandaraan News Kawat Wisata

WestJet Grup ngumumkeun Présidén interim anyar jeung CEO

Harry Taylor sacara resmi nganggap peran Présidén interim WestJet Group
Ditulis ku Harry Johnson

Harry Taylor mingpin masalah obligasi AS inaugural WestJet, negosiasi mésér pesawat Boeing 787 Dreamliner sareng Boeing MAX, sareng janten instrumental dina penjualan WestJet ka Onex.

Nyitak Friendly, PDF & Email

The WestJet Grup dinten ngumumkeun yén Harry Taylor geus resmi nganggap peran Présidén interim jeung Chief Eksekutif Officer (CEO).

nu WestJet Grup ngumumkeun Taylor salaku Présidén interim sareng CEO dina 15 Séptémber 2021, saatos béja pangsiun Ed Sims diumumkeun dina 9 Juni 2021.

"Kuring ngahormatan pikeun nyandak peran interim CEO dina waktos pivotal ieu pikeun WestJet Group, sareng fokus kana komitmen kami anu teu lirén pikeun kasalametan di luhur sadayana bari mastikeun kasinambungan pikeun pamulihan kami, nalika kami ngawangun deui maskapai kami pikeun sémah sareng jalma kami. , "saur Harry Taylor, Présidén interim sareng CEO.

"Nepi ka tungtun taun, urang bakal balik sakabéh armada urang pikeun layanan keur usum perjalanan libur puncak, nyambungkeun jalma dipikacinta tur minuhan rencana vacations lila ditunggu. Kuring ngarep pisan pikeun mingpin organisasi urang ngaliwatan fase penting ieu recovery urang, bari urang nuluykeun pilarian kami pikeun CEO permanén. 

"Kuring pohara gumbira Harry geus sapuk pikeun nyokot peran interim ieu," ceuk The WestJet Kursi Déwan Grup Chris Burley. "Pamilarian global kami pikeun CEO permanén diteruskeun, sareng atas nama WestJet sareng dewan, kami nganuhunkeun yén Harry parantos naék pikeun ngabantosan kami ngalangkungan transisi kritis ieu."

Harry Taylor ngagabung WestJet dina 2015 salaku Wakil Présidén Eksekutif sareng Kapala Perwira Keuangan (CFO). Antukna, anjeunna mingpin masalah obligasi AS inaugural maskapai, negosiasi mésér pesawat Boeing 787 Dreamliner sareng Boeing MAX, sareng janten instrumental dina penjualan WestJet ka Onex. Ngaliwatan pandémik, Harry mingpin tim Keuangan dina ngokolakeun likuiditas WestJet pikeun mastikeun kelestarian kalayan sakedik atanapi henteu aya pendapatan anu asup.

"Kuring hoyong hatur Ed pikeun kontribusi na kana strategi WestJet sarta inisiatif pertumbuhan leuwih opat taun kaliwat," ceuk Chris Burley, Pupuhu dewan direksi WestJet urang. "Ed parantos mingpin WestJet ngalangkungan krisis anu paling parah dina sajarah penerbangan sareng bakal ningali urang dugi ka akhir taun 2021. Urang ngahutang kakuatan sareng stabilitas relatif kami pikeun kapamimpinan Ed sareng panangan anu ajeg. Dina catetan pribadi, kami resep yén Ed tiasa ngahiji deui sareng kulawargana Selandia Baru dina ahir taun.” 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment