Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Jamaika megatkeun News rapat wartos Spanyol Breaking News piknik News Kawat Wisata

Menteri Bartlett nuju ka Majelis Umum UNWTO anu penting

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, angkat ka pulo kamari pikeun ngahadiran sési ka dua puluh opat Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), anu bakal dilaksanakeun di Madrid, Spanyol, ti 30 Nopémber dugi ka 3 Désémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Majelis Umum bakal difokuskeun inovasi, pendidikan, pangwangunan désa, sareng peran pariwisata dina kamekaran inklusif. Salaku tambahan, program éta kalebet persetujuan pikeun amandemen anu diusulkeun kana Kerangka Hukum Kaanggotaan Affiliate UNWTO, final Liga Siswa UNWTO, sareng pengangkatan Sekretaris Jenderal UNWTO pikeun période 2022-2025. 

"Acara ogé bakal nampilkeun Kompetisi Video, anu kalebet dua kategori: Dongéng Luar Biasa ngeunaan Ketahanan Pariwisata sareng Promosi Pariwisata sareng Dekade Aksi. Majelis Umum mangrupikeun rapat poko UNWTO sareng tempat pikeun nagara-nagara Anggota pikeun ngadopsi program kerja sareng anggaran biennial UNWTO pikeun 2022-2023, ”saur Menteri.

UNWTO ngagaduhan 159 nagara anggota, sareng Majelis Umum mangrupikeun organisasi pangluhurna UNWTO. Sesi biasa na diayakeun unggal dua taun sareng dihadiran ku delegasi Anggota Pinuh sareng Mitra.

"Majelis Umum mangrupikeun rapat anu paling kritis para pejabat pariwisata senior sareng perwakilan sektor swasta tingkat tinggi di dunya. Éta mangrupikeun rapat poko UNWTO sareng rapat pikeun nyatujuan anggaran sareng program kerja sareng topik debat anu penting pisan pikeun sektor pariwisata, ”jelas Menteri Bartlett.

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett dijadwalkeun uih deui ka pulo éta dina 5 Désémber 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment