Qatar Airways siap pikeun Piala Arab FIFA Qatar 2021

Qatar Airways siap pikeun Piala Arab FIFA Qatar 2021

Anu mimiti kantos Piala Arab FIFA bakal lumangsung di Qatar ti 30 Nopémber nepi ka 18 Désémber, kalawan Qatar Airways salaku Official Airline Mitra turnamén.

Kalayan 16 nagara anu milu, fans ayeuna tiasa ngarepkeun turnamen. Nagara kualifikasi geus digambar dina opat grup: Grup A: Qatar, Irak, Oman jeung Bahrain; Grup B: Tunisia, UAE, Suriah jeung Mauritania; Grup C: Maroko, Arab Saudi, Yordania jeung Paléstina jeung Grup D: Aljazair, Mesir, Libanon jeung Sudan.

Qatar Airways Kapala Eksekutif Grup, Anu Mulia Akbar Al Baker, nyarios: "Kalayan kirang ti sataun dugi ka Piala Dunia FIFA Qatar 2022, turnamén ieu bakal janten uji coba anu sampurna pikeun urang salaku Maskapai Penerbangan Resmi sareng Mitra Resmi FIFA pikeun nyiapkeun. pikeun panggung badag. Kusabab ieu bakal janten anu munggaran Piala Arab FIFA, Qatar bakal showcase pangalusna pan-Arab maén bal. Kami hoyong nyayogikeun titik sentuhan utama anu lancar pikeun fans, pamaén, staf pelatih sareng pejabat salami perjalanan sareng cicing di dieu supados aranjeunna tiasa nikmati turnamén anu pangsaéna.

Salaku Mitra Resmi FIFA, Qatar Airways parantos disponsoran acara mega kalebet 2019 sareng 2020 édisi Piala Dunia Klub FIFA, sareng bakal ngasponsoran Piala Dunia FIFA Qatar 2022.

Qatar Airways ogé sponsor sababaraha klub maén bal pangbadagna di dunya kaasup Al Sadd SC, Boca Juniors, FC Bayern München, KAS Eupen, jeung Paris Saint-Germain.

Pamawa nasional Nagara Qatar terus ngawangun deui jaringanna, anu ayeuna aya di langkung ti 140 tujuan. Kalawan leuwih frékuénsi ditambahkeun kana hub konci, Qatar Airways nawarkeun konektipitas unrivaled ka panumpang, sahingga gampang pikeun aranjeunna pikeun nyambung ka tujuan pilihan maranéhanana.


One response to “Qatar Airways gears up for FIFA Arab Cup Qatar 2021”

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.