Airlines palabuan udara Antigua & Barbuda Breaking News hal hiber Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan anyar ti Antigua ka Barbados sareng Providenciales dina interCaribbean Airways ayeuna

Penerbangan anyar ti Antigua ka Barbados sareng Providenciales dina interCaribbean Airways ayeuna
Penerbangan anyar ti Antigua ka Barbados sareng Providenciales dina interCaribbean Airways ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan dijadwalkeun pikeun ngamimitian operasi ti minggu 17 Désémber 2021 dina waktos usum liburan sareng ngajantenkeun Antigua langkung nyambung sareng daérah tibatan sateuacanna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

InterCaribbean Airways geus ngalayanan Antigua ti Tortola saprak 2015 kalawan nepi ka dua kali penerbangan poean kalawan AM na PM departures, nyambungkeun ka Éropa jeung AS / Kanada penerbangan kabeungkeut ogé sambungan Antigua kalawan penerbangan onward ka 8 kota onward séjén.

ayeuna, InterCaribbean Airways bungah ngumumkeun jasa Antigua anyar sareng dua tujuan jasa Jet nonstop anyar (ERJ145), nyambungkeun Antigua (ANU) sareng Barbados (BGI) kalayan penerbangan dua mingguan awal, ogé jasa nonstop ti Antigua (ANU) ka Providenciales (PLS).

nu Barbados hiber terus geuwat lajeng ka karek ngumumkeun Georgetown (GEO), Guyana kalawan 2 jam ngalayang sarta waktu transit pondok. Titik sambungan anu sami di Barbados nawiskeun teras ka St Vincent sareng Grenadines (SVD), St Lucia (SLU) sareng Grenada (GND).

Pikeun kahiji kalina Karibia Wétan ayeuna bisa ngalaman layanan jet antara Antigua jeung Barbados, jeung saterusna ka Georgetown, sahingga ieu sambungan hiber gancang di wewengkon.

Ladenan nonstop anyar ka Providenciales (PLS), Kapuloan Turks sareng Caicos, nawiskeun sambungan langsung ka Havana (HAV), Kuba ogé Nassau (NAS), Bahama, sareng Kingston (KIN), Jamaika. Travelers ayeuna bisa jet antara Antigua jeung Havana dina waktu kurang ti 4 jam waktu ngalayang méré sambungan panggancangna pasar geus katempo.

Jadwal Antigua- Barbados-Antigua

Penerbangan JY 797 angkat ti Antigua jam 2.30 dugi ka Barbados jam 3.35 (Rebo sareng Saptu)

Penerbangan JY 792 angkat ti Barbados jam 12.10, dugi ka Antigua jam 1.15

Jadwal Antigua-Providenciales-Antigua

Penerbangan JY 794 angkat ti Antigua jam 1.45 dugi ka Providenciales jam 2.45* (Rebo sareng Saptu)

Hiber JY 795 angkat ka Providenciales jam 10.30, dugi ka Antigua jam 1.30.

* Beda waktos 1 jam dina usum tiris antara Antigua sareng Providenciales

Penerbangan dijadwalkeun pikeun ngamimitian operasi ti minggu 17 Désémber 2021 dina waktos usum liburan sareng ngajantenkeun Antigua langkung nyambung sareng daérah tibatan sateuacanna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment