Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Israél Ngabobol Warta Jepang Ngabobol Warta wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Jepang Ayeuna Tutup kanggo Sadayana Iwal Warga

Gambar kahadean tina Gerd Altmann ti Pixabay
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Nalika Afrika nuju kesel di Inggris sareng Éropa sacara umum ogé Amérika Serikat pikeun nutup watesna ka nagara-nagara Afrika Kidul, Israél sareng ayeuna Jepang nuju léngkah salajengna sareng nutup ka sadaya nagara deungeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Éféktif Salasa, 30 Nopémber 2021, Perdana Menteri Jepang Fumio Kishida parantos nyatakeun yén watesna ditutup pikeun sadaya urang asing pikeun ngaréspon kana Varian Omicron COVID-19.

Warga Jepang anu uih deui ka nagara tina perjalanan kedah karantina di fasilitas anu ditunjuk ku pamaréntah. Urang asing anu nyekel visa penduduk ayeuna ogé bakal diidinan balik deui ka nagara éta, ogé sababaraha wisatawan diplomatik sareng kasus kamanusaan.

Sanaos teu acan aya inféksi Omicron anu dilaporkeun di Jepang, PM nyarios, "Kami (nyandak ukuran) kalayan rasa krisis anu kuat, nambahan, "Ieu samentawis, ukuran luar biasa anu urang laksanakeun pikeun kasalametan dugi ka aya anu langkung jelas. inpormasi ngeunaan varian Omicron.

Jepang nuturkeun Israél salaku hiji-hijina nagara 2 anu nutup watesna sagemblengna. Saptu, Israél nyarios bakal ngalarang asupna sadaya urang asing ka nagara éta, janten nagara anu munggaran nutup watesna pikeun ngaréspon Omicron. Perdana Menteri Israél Naftali Bennett nyarios yén larangan éta, ngantosan persetujuan pamaréntahan, bakal salami 14 dinten sareng yén nagara éta bakal ngagunakeun téknologi pelacak telepon anti-térorisme pikeun nyegah panyebaran varian Omicron.

Omicron geus dilabélan salaku "varian perhatian" ku Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO). Numutkeun kana situs wéb WHO, varian Omicron ngagaduhan sajumlah mutasi anu ageung, sababaraha diantarana prihatin. Bukti awal nunjukkeun résiko inféksi deui sareng varian ieu, dibandingkeun sareng varian anu prihatin. Jumlah kasus Omicron sigana ningkat di ampir sadaya propinsi di Afrika Kidul.

Laju vaksinasi Jepang paling luhur diantara ékonomi G7, kalebet Kanada, Perancis, Jerman, Italia, Jepang, Inggris, AS sareng Uni Éropa. Inféksi COVID-19 parantos turun sacara signifikan saprak gelombang kalima puncakna dina bulan Agustus.

Langkung resep lepat dina sisi ati-ati pikeun warga Jepang, Perdana Menteri Kishida nyarios, "Kuring siap nanggung sagala kritik ti anu nyatakeun yén administrasi Kishida teuing ati-ati."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment