Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News WTN

Telepon Urgent WTN pikeun Nagara OECD pikeun Ngimbangan Industri Pariwisata Afrika

ngawangun deui

Isolasi anyar nagara-nagara Afrika Kidul kusabab varian Omicron anu nembé dideteksi tina Coronavirus ngagaduhan anggota Industri Perjalanan sareng Pariwisata Afrika frustasi sareng ambek.

Nyitak Friendly, PDF & Email

The Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) nyaéta hiji organisasi internasional anu digawé pikeun ngawangun kawijakan anu hadé pikeun hirup hadé. Tujuanana nyaéta pikeun ngawangun kawijakan anu ngabina kamakmuran, kasataraan, kasempetan, sareng karaharjaan pikeun sadayana.

Babarengan pamaréntahan, pembuat kawijakan, sareng warga, OECD damel dina netepkeun standar internasional dumasar-bukti sareng milarian solusi pikeun sajumlah tantangan sosial, ékonomi, sareng lingkungan. Tina ningkatkeun kinerja ékonomi sareng nyiptakeun padamelan, dugi ka ngabina pendidikan anu kuat sareng ngalawan ngajauhan pajak internasional, OECD nyayogikeun forum unik sareng hub pangaweruh pikeun data sareng analisa, tukeur pangalaman, ngabagi prakték pangsaéna, sareng naséhat ngeunaan kawijakan umum sareng standar internasional. .

OECD mangrupikeun jantung gawé babarengan internasional. Nagara anggota damel sareng nagara, organisasi, sareng pamangku kapentingan sanés di sakuliah dunya pikeun ngarengsekeun tangtangan kabijakan anu mendesak dina jaman ayeuna.

The Organization for Economic Cooperation and Development nyaéta organisasi ékonomi antarpamaréntah kalawan 38 nagara anggota, diadegkeun dina 1961 pikeun merangsang kamajuan ékonomi jeung perdagangan dunya.

Nagara-nagara di handap ieu mangrupikeun anggota OECD ayeuna:

nagaratanggal 
 Australia7 Juni 1971
 Austria29 September 1961
 Bélgia13 September 1961
 Kanada10 April 1961
 Chili7 Méi 2010
 Colombia28 April 2020
 KOSTA RIKA25 Méi 2021
 RÉPUBLIK CZECH21 Désémber 1995
 Dénmark30 Méi 1961
 Éstonia9 Désémber 2010
 Finlandia28 Januari 1969
 Perancis7 Agustus 1961
 Jérman27 September 1961
 Yunani27 September 1961
 Hungaria7 Méi 1996
 Islandia5 Juni 1961
 Irlandia17 Agustus 1961
 Israél7 September 2010
 ITALI29 Maret 1962
 JEPANG28 April 1964
 Koréa12 Désémber 1996
 Latvia1 Juli 2016
 Lituania5 Juli 2018
 Luksemburg7 Désémber 1961
 Méksiko18 Méi 1994
 Walanda13 November 1961
 SELANDIA BARU29 Méi 1973
 Norwégia4 Juli 1961
 Polandia22 November 1996
 Portugal4 Agustus 1961
 Républik SLOVAK14 Désémber 2000
 Slovénia21 Juli 2010
 Spanyol3 Agustus 1961
 Swédia28 September 1961
 Swiss28 September 1961
 KALKUN2 Agustus 1961
 KARAJAAN INGGRIS2 Méi 1961
 Amérika Sarikat12 April 1961

Pupuhu Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube ngeposkeun ka grup WhatsApp organisasi kamari:

Wilujeng enjing Rekan-rekan. Urang ngadoakeun urang sadayana aya dina Rahmat-Na. Kami parantos nyatakeun kuciwa sareng jijik gerakan Éropa sareng anu sanés pikeun ngasingkeun Afrika. Geus lila diarep-arep sakumaha urang sok ngageuingkeun sasaruaan anu geus dilestarikan mangpuluh-puluh taun. Upami aya waktos kanggo sadayana ngahiji, ayeuna, pikeun Afrika nempatkeun sagala usaha urang babarengan pikeun kamajuan komunitas sareng warga urang.

Tanggapan ieu kalebet frasa: Hormat Bapak Ketua, urang kedah naék sareng nangtung sareng ngabela buana urang.

Ieu direspon ku Professor Geoffrey Lipman ti SunX di Brussel:

Dear babaturan ti Afrika: Kuring ngajukeun kedah ngadeukeutan kanyataanana Omicron anyar ieu kalawan logika tenang, teu ngan emosi kaharti.

Dikabarkan aya 60 panumpang anu katépaan dina pesawat KLM ti Capetown ka Amsterdam minggu ieu. Galur anyar tiasa negate panyalindungan vaksinasi ayeuna. Ieu nuju diuji sareng éta dinten awal dina prosés éta. Henteu aya sentimen anti-Afrika yén otoritas di Éropa nyobian nutup celahna. Éta sabab tiasa janten celah anu maot dina strategi perlindungan warga dasarna.

Urang babarengan kedah ngalobi komunitas internasional (kalebet industri kauangan sareng asuransi) pikeun Dana Kompensasi Pariwisata mega pikeun nutupan ieu sareng acara anu ngancam pariwisata anu didorong ku kaséhatan.

Wolfgang Koening ti Jerman nambahan:

Sareng lami-lami ngantunkeun patén-patén vaksin pikeun masihan sadaya warga Afrika kasempetan pikeun divaksinasi sareng nyegah munculna varian anyar.

Kalo Africa Media ti Nigeria dipasang:

Nyarios ngalawan panyiri anu salah tinimbang mikir yén urang henteu peryogi. Urang kedah nyarios!

Naha anjeun pikir anjeunna bakal tetep bisu sareng ningali nagarana salah labél[ed]? Urang ngobrol ngeunaan sakabéh wewengkon Afrika Kidul. Teu lucu. Naha anjeun pikir Cina mendakan éta gampang? Dina hal ieu, teu aya bukti empiris pikeun nangtukeun originalitas OMICRON, tapi aranjeunna menyimpulkan yén éta Afrika. Naha anjeun pikir Botswana mendakan gampang nalika mimitina namina varian Botswana? Sadayana urang kedah nyarios; éta serangan koléktif ngalawan manusa.

Anggota ATB ti Zambia ngeposkeun:

Teu aya anu menang dina nutup wates. Éta kaayaan eleh / leungit pikeun anu nutup wates sareng anu kapangaruhan ku panutupanana. Cara anu progresif nyaéta ngan ukur ngalaksanakeun sareng nguatkeun langkah-langkah ayeuna pikeun nungkulan panyebaran COVID.

Faouzou Deme ti Sénégal nambihan:

Halo: Pandemik ieu mangrupikeun perang tiis para industrialis ageung sareng kakuatan Éropa sareng Amérika anu hébat pikeun ngancurkeun Afrika pikeun kapentingan pribadina. Terserah urang pikeun muhasabah sareng nyiapkeun forum stimulus pikeun pariwisata Afrika (sub-wilayah) ngeunaan mode konsumsi produk wisata pikeun warga lokal dina séktor digital sareng anu sanésna. Ieu proposisi pribadi kuring. Naon anu anjeun pikirkeun?

Présidén Cyril Ramaphosa Afrika Kidul nyarios kamari:

Pikeun lila teuing, nagara Afrika geus ngalatih gaze maranéhanana dina perdagangan sarta kasempetan investasi di pasar saluareun buana, kayaning Éropa, Asia, jeung Amérika Kalér. Geus waktuna pikeun fokus pikeun ngadeukeutan ka imah.

Jaringan Pariwisata Dunia ngusulkeun:

Nunjukkeun yén galur Omicron COVID-19 diidentipikasi ku para ilmuwan panaliti luhur di Afrika Kidul, sareng nagara éta langsung ngabéjaan Organisasi Kaséhatan Dunia sareng Déwan Kaséhatan Global, nganggo prosedur internasional anu disatujuan sacara universal, penting pikeun henteu masihan gambaran yén. Nagara ngalakukeun naon anu dipiharep ku aranjeunna dina perjanjian internasional, hartosna aranjeunna kedah dilabélan négatip salaku nagara, sareng henteu ngahukum nagara éta kalayan ngasingkeun; jeung

Nunjukkeun yén WHO sacara resmi nyatakeun yén Larangan Perjalanan moal ngabantosan panyebaran virus; jeung

Kusabab sanaos naséhat ieu, seueur pamaréntahan OECD sacara sapihak ngalaksanakeun larangan perjalanan sapertos kitu di nagara-nagara Afrika Kidul.

Nunjukkeun yén ieu ngagaduhan dampak kauangan langsung anu tiasa diukur dina sektor Perjalanan & Pariwisata nagara-nagara Afrika Kidul ieu sareng ku kituna kaayaan sosio-ékonomi sareng pangwangunan,

Jaringan Pariwisata Dunia nyauran nagara-nagara OECD anu tanggung jawab pikeun ngadegkeun Dana Internasional pikeun ngimbangan sektor Perjalanan & Pariwisata nagara-nagara Afrika ieu, sakumaha anu diverifikasi ku Bank Pembangunan Afrika, sareng ngajaga dana sapertos kitu dina tingkat anu diperyogikeun dugi ka larangan sapertos dileungitkeun.

Hanjakalna, anu kajantenan dina sabtu minggu, sigana Afrika Kidul sareng Botswana dilabélan.

Samentawis waktos, urang terang yén galur énggal parantos aya di Bélgia, Jérman, Inggris, Kanada, sareng Hong Kong, sareng nuju nuju. Jepang sareng Israél nutup watesna ka sadaya urang asing. Ieu jauh saluareun Afrika Kidul.

Kanyataan yén Afrika henteu gaduh sarana pikeun divaksinasi sadayana sigana nyumbang kana mutasi virus anyar. Jaringan Pariwisata Dunia parantos nyauran pedoman énggal ngeunaan cara ngarambat sareng COVID-19 sareng ngajaga wates sareng ékonomi kabuka.

Ieu ngagaduhan dampak kauangan langsung anu tiasa diukur dina sektor Perjalanan & Pariwisata nagara-nagara Afrika Kidul ieu sareng ku kituna kaayaan sosio-ékonomi sareng pangwangunan. 

Dinten ayeuna, WTN nampi telepon ti nagara-nagara Afrika anu henteu kedah kapangaruhan ku galur énggal. Operator wisata di Uganda nyarios ka WTN yén aranjeunna nampi pembatalan massal ti wisatawan AS. Katingalina sadayana Afrika ayeuna dilabélan, sareng ieu moal eureun di dieu.

Petisi klik di dieu

Jaringan Pariwisata Dunia nyauran dana pikeun diadegkeun ku OECD States

nu Jaringan Pariwisata Dunya Ku kituna, nelepon pikeun rojongan pikeun sektor Pariwisata Afrika Kidul langsung kapangaruhan alatan ukuran ku nagara OECD tangtu pikeun gencatan sepihak tina bilaterally sapuk kana jasa hawa. 

WTN nyarankeun pikeun Déwan Pariwisata Afrika pikeun ngatasi masalah ieu sareng Menteri Pariwisata Afrika, sareng Kepala Negara Afrika, sareng EU, AS, Inggris, sareng Jepang.

Jaringan Pariwisata Dunia bakal ngadukung telepon pikeun ngimbangan sektor Perjalanan & Pariwisata nagara-nagara Afrika ieu, sakumaha anu diverifikasi ku Bank Pembangunan Afrika. WTN nyauran pikeun ngajaga Dana Kompensasi Pariwisata dina tingkat anu diperyogikeun dugi ka larangan sapertos dileungitkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment