Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan wartos piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Warta Breaking Uganda

Menu Inflight Anyar Uganda Airlines: Grasshoppers?

Datang ka menu Uganda Airlines pas?

Saatos kajadian anéh dina pesawat Uganda Airlines penerbangan UR 446 nuju Dubai dina dinten Jumaah, 26 Nopémber 2021, dimana saurang panumpang katéwak dina kaméra hawking simeut dina kantong polythene, maskapai kapaksa ngadamel pernyataan ngeunaan kajadian éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Isin dina réaksi anu jadi viral dina média sosial anu nyandak poking fun di Ugandans sumping pernyataan veiled dimana, bari rebuking panumpang errant, maskapai ogé nyarankeun nambahkeun. ngeunah lokal Nsenene (buntut tanduk panjang) dina ménu pikeun penerbangan régional sareng internasional.

"Kami parantos nyandak pelajaran tina kajadian éta. Sababaraha konsumén urang mikaresep Nsenene, ”pernyataan maskapai maca. "Kami nimbangkeun nambihan Nsenene, ngeunah lokal Uganda, dina menu kami pikeun penerbangan régional sareng internasional upami dipénta. Sajaba ti Nsenene ieu bakal mawa budaya Ugandan ka dunya. Léngkah ieu bakal naekeun pamasaran pariwisata sareng mata pencaharian jalma-jalma dina ranté nilai simeut ka hareup.

Uganda Airlines, kumaha oge, ngingetkeun ngalawan reoccurrences kalakuan kitu onboard, ngingetkeun yén exposing panumpang kana pangalaman pasar unruly misalna onboard bakal ngakibatkeun panumpang keur offloaded tanpa tinimbangan salajengna.

Manajer Hubungan Umum Uganda Airlines, Shakira Rahim, nyarios dina wawancara televisi dina NTV yén maskapai bakal naroskeun panumpangna nalika uih deui ngirim sinyal ka panumpang anu ngalaksanakeun diri dina cara anu teu pikaresepeun dina kapal. Anjeunna ngabela awak anu saurna parantos nyobian ngahalangan lalaki éta pikeun masihan rohangan pikeun panumpang. "Anjeun moal pernah tiasa ngalakukeun éta dina penerbangan internasional, sabab aya panumpang dina kapal anu badé neraskeun perjalanan ka tempat sanés. Dahareun anu henteu ngalangkungan pamariksaan standar sareng kualitas kami henteu diidinan dina kapal; Éta masalahna, sareng éta standar, ”saur Rahim. 

Ngomentaran anu sami, Manajer Urusan Umum Otoritas Penerbangan Sipil Uganda, Vianney Lugya, nyarios: "Belalang henteu kalebet daptar barang anu dilarang. Éta, ku kituna, sanés masalah kaamanan yén silalang naék dina pesawat. Hiji-hijina masalah anu kedah diperhatoskeun nyaéta kumaha panumpang ngalaksanakeun diri dina pesawat. Hiji-hijina kaayaan anu ditaliti nyaéta upami nagara dimana pesawat nuju ngalarang barang éta.

Menteri Pekerjaan sareng Pengangkutan anu ngamuk, Jenderal Katumba Wamala, di handapeun docketna maskapai ragrag, henteu ngagampangkeun kecap-kecapna dina rengat pecut ku maréntahkeun tindakan disiplin pikeun staf anu nuju tugas dina waktos kajadian éta. Wamala tweeted: "Ngeunaan pidéo nyieun babak dina média sosial tina jalma anu ngajual Nsenene dina kapal @UG_Airlines, kuring parantos nyarios ka pimpinan maskapai pikeun ngalakukeun tindakan ngalawan staf anu tanggung jawab nalika ieu kajantenan." Jenderal Wamala parantos mimpin maskapai ti saprak diangkatna di 2019, sareng hal anu terakhir anu anjeunna tolérkeun nyaéta cacad dina maskapai.

eTN ti saprak diajar yén Paul Mubiru, padagang anu ditaroskeun, sanaos nyuhunkeun hapunten umum, parantos ditéwak nalika patugas imigrasi di bagian kadatangan di Bandara Internasional Entebbe ngalaksanakeun tindakan nalika uih deui ti Dubai ayeuna, 19 Nopémber 2021 jam 11. :49 isuk. Anjeunna ditahan di kantor pulisi bandara sareng ngantosan tuduhan. Asosiasi Padagang Kota Kampala (KACITA), anu anjeunna milik, ogé parantos nimbang-nimbang perkawis éta ku sumpah bakal ngahukum Mubiru anu ogé agén pameseran atas nama sababaraha padagang kota.

Kanggo sababaraha, Mubiru tiasa ditingali salaku pahlawan anu ditilik ku panumpang - utamana padagang Ugandan nu ply jalur Dubai pikeun dagang - kaasup sababaraha panumpang Cina anu partook dina meuli ngeunah. Pikeun batur, anjeunna téh penjahat pantes hina pikeun ngerakeun bangsa. Pikeun aranjeunna, tatakrama sapertos kitu mangrupikeun panumpang darat dina beus umum tempat da'wah sareng dagang barang

ti inuman lemes, remedies pikeun potency, hipertensi, sarta diabetes sadayana dina hiji, nu ilahar dispensed ku dokter tradisional atawa timer memproklamirkan tanpa inhibitions nanaon.

Mubiru tiasa leres-leres dibuktikeun ku sajarah upami maskapai nedunan janjina pikeun nambihan makhluk-makhluk anu lezat kana penerbangan khususna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment