Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kolombia Ngabobol Warta Industri silaturahmi Jepang Ngabobol Warta wartos Warta Breaking Koréa Kalér Warta Ngabobol Singapura piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Maskapai penerbangan: Anu Pangsaéna sareng Anu Pangawonna

Survei Maskapai - Anu Pangsaéna sareng Pangawonna
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Panaliti nganalisis pangalaman panumpang anu dilakukeun ku Bounce pikeun faktor sapertos palayanan, tuangeun, kanyamanan, sareng hiburan, ogé jumlah keluhan sareng tunjangan bagasi maksimal, ngungkabkeun anu pangsaéna - sareng anu paling awon - maskapai di AS sareng di sakumna dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Delta Airlines dingaranan salaku maskapai domestik AS pangalusna, sedengkeun Ana All Nippon dingaranan maskapai internasional pangalusna di dunya, dina panalungtikan anyar.

5 maskapai domestik pangsaéna di Amérika Serikat

pangkatpausahaan kapal udaraKadatangan dina Waktos (Juli 2021)Keluhan Jan-Juni 2021Palayanan Staf (/ 5)Dahareun (/5)Kanyamanan Korsi (/5)Hiburan Inflight (/5)Tunjangan Bagasi Maksimum (kg)Skor Indéks Maskapai / 10
1Delta AirLines86.7%494333323.08.9
2Hawai Airlines87.7%115333222.58.5
3Horizon Airlines83.5%17433122.58.4
4Alaska Airlines77.5%211333223.08.1
5JetBlue65.1%665333322.57.7

Tempat anu paling luhur nyaéta Delta, nyetak pisan sabab ngagaduhan persentase kadatangan kadua pangluhurna dina waktosna (86.7%) sareng jumlah keluhan anu kawilang rendah, 494 ti Januari dugi ka Juni 2021.

Anu kadua nyaéta Hawaiian Airlines. Dumasar di Honolulu, éta kasapuluh-panggedena maskapai komérsial di AS. Sanaos sumping kadua sadayana, éta mangrupikeun maskapai anu paling pas kalayan 87.7% penerbangan angkat dina waktosna. Sanajan kitu, éta kuciwa ku kurangna hiburan inflight, ngan nyetak dua kaluar lima.

The 5 maskapai internasional pangalusna di sakuliah dunya

pangkatpausahaan kapal udaraKeluhan Jan-Juni 2021Palayanan Staf (/ 5)Dahareun (/5)Kanyamanan Korsi (/5)Hiburan Inflight (/5)Tunjangan Bagasi Maksimum (kg)Skor Indéks Maskapai / 10
1Ana Sadaya Nippon Airways345444239.6
2Singapura Airlines234444309.5
3Garis Koréa Koréa214444239.2
4Perusahaan Japan Air Lines454444239.2
5Qatar Airways2674444259.0

Dumasar di Tokyo, Ana All Nippon Airways mangrupikeun maskapai panggedéna di Jepang ku jumlah pendapatan sareng panumpang. Éta rengking pangluhurna dina jasa staf anu dipeunteun pelanggan, hiji-hijina maskapai dina daptar kami anu nyitak skor pinuh dina indéks maskapai kami pikeun faktor ieu. Éta ogé ngagaduhan jumlah keluhan anu kawilang rendah dina 34.

Singapore Airlines rengking nomer dua alatan sangu koper tinggi na 30 kilo, jumlah keluhan low (23), sarta kanyamanan korsi luhur, sanggeus meunang panghargaan pikeun korsi pesawat maranéhanana. Singapore Airlines nyetak opat tina lima pikeun unggal kategori dina indéks kami, jadi teu heran operator ieu asalna kadua dina ranking urang salaku pamawa internasional pangalusna.

The 5 maskapai internasional awon di sakuliah dunya

pangkatpausahaan kapal udaraKeluhan Jan-Juni 2021Palayanan Staf (/ 5)Dahareun (/5)Kanyamanan Korsi (/5)Hiburan Inflight (/5)Tunjangan Bagasi Maksimum (kg)Skor Indéks Maskapai / 10
1Viva Air Kolombia121111203.4
2VivaAerobusS272111153.6
3Volaris Airlines3792221104.0
4Ryanair33322104.2
5Interjet4902221254.6

Maskapai béaya rendah Viva Air Colombia dingaranan maskapai paling awon di dunya. Pamawa ieu nyetak hiji tina lima dina indéks kami pikeun tuangeun, kanyamanan korsi, sareng hiburan dina pesawat kusabab kanyataan yén sababaraha fasilitas anu ditawarkeun ka para nasabah gratis. Sanajan éta narima jumlah panghandapna tina keluhan sakabéh.

Dumasar di Bandara Internasional Monterrey di Mexico, VivaAerobus Airline mawa panumpang sacara internal ogé ngoperasikeun penerbangan internasional ka kota-kota di AS. Skor hiji tina lima dina indéks kami pikeun hiburan sareng tuangeun penerbangan sareng dua tina lima pikeun jasa staf.  

Laporan lengkepna tiasa ditingali di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment