Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Kontrasépsi Lisan Ayeuna Meunang Persetujuan

Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Mayne Pharma Group Limited sareng Mithra Pharmaceuticals, SA (Euronext Brussels: MITRA) ngumumkeun Administrasi Barang Terapi (TGA) parantos disatujuan novel gabungan kontraséptif oral NEXTSTELLIS® (14.2 mg éstetrol sareng 3 mg tablet drospirenone). Mayne Pharma ngarepkeun peluncuran komérsial NEXTSTELLIS ku pertengahan 2022 dirojong ku pendidikan pasar profésional kaséhatan ti Januari 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dikembangkeun ku Mithra Pharmaceuticals, NEXTSTELLIS mangrupikeun pil kontraséptif anu munggaran anu ngandung éstrogén dampak rendah anyar - estetrol (E4) sareng progestin anu kabuktian - drospirenone (DRSP). E4 nyaéta éstrogén alami anu dihasilkeun ku awak manusa nalika kakandungan, ayeuna diturunkeun tina sumber tutuwuhan. Ngandung éntitas kimia anyar (NCE), NEXTSTELLIS bakal nampi éksklusivitas pasar 5 taun. 

Pasar kontraséptif Australia hargana A $ 125 juta sareng pasar kontrasépsi oral gabungan pondok (éstrogén sareng progestin) langkung ti A $ 65 juta [1].

CEO Mayne Pharma Mr Scott Richards nyarios: "Kami resep ngenalkeun NEXTSTELLIS ka pasar Australia. Parantos 10 taun ti saprak awéwé Australia ngagaduhan hormon kontrasépsi énggal anu kedah dipertimbangkeun sareng dokter. NEXTSTELLIS nawiskeun pil anu épéktip, aman sareng ditolerir kalayan kontrol siklus anu saé sareng parantos nunjukkeun dampak anu handap dina bagian awak anu tangtu. Mayne Pharma komitmen kana kaséhatan awéwé sareng ngaluncurkeun produk inovatif pikeun nyumponan kabutuhan awéwé Australia sareng Amérika.

Dokter Kaséhatan Seksual, Dr Terri Foran, nyarios: "Kontrasépsi oral gabungan terus janten metode kontrol kalahiran hormonal anu paling seueur dianggo di Australia sareng unggal dokter terang yén unggal awéwé ngaréspon sacara béda pikeun hormon kontraséptif. Éta sababna penting pisan yén urang gaduh sajumlah pilihan kontrasépsi supados urang tiasa milih pilihan éta. Dinten ieu kami boga rupa-rupa progestin sadia, tapi pilihan éstrogén geus dugi ka ethinylestradiol atanapi estradiol. Ngabogaan éstrogén sejen, estetrol (E4), muka kamungkinan yén leuwih awéwé bakal bisa manggihan kombinasi nu cocog aranjeunna. Panaliti nunjukkeun yén éstetrol langkung selektif dina pangaruhna kana rupa-rupa jaringan réséptif hormonal dina awak awéwé. Sanaos éta gaduh épék anu dipikahoyong dina sistem séks anu dipikabutuh pikeun kontrasépsi gabungan anu épéktip, éta sigana gaduh pangaruh anu kirang dina ati sareng payudara.

CEO Mithra Mr Leon Van Rompay nyarios: "Saatos AS, Kanada sareng Eropa, kami resep nampi persetujuan tambahan ieu pikeun kontrasépsi inovatif kami, mastikeun peluncuran komérsial di buana katilu. Persetujuan utama kaopat ieu diala taun ieu, saluyu sareng jadwal urang, ngamungkinkeun urang nutupan langkung ti 80% wilayah anu dituju. Ieu salajengna nunjukkeun kaahlian kuat tim kami sareng kakuatan kolaborasi urang sareng Mayne Pharma, anu ngajantenkeun peluncuran komérsial NEXTSTELLIS janten prioritas utama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment