Caldolor Disatujuan pikeun Nyeri Pra-Bedah


Cumberland Pharmaceuticals Inc., perusahaan farmasi khusus, dinten ayeuna ngumumkeun Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) parantos nyatujuan panyiri diperluas pikeun Caldolor®, rumusan ibuprofen anu dikirimkeun sacara intravena, ayeuna kalebet dianggo dina administrasi pra-operasi.         

Labél anu nembe disatujuan FDA kalebet inpormasi ngeunaan indikasi sareng panggunaan produk, populasi pasien anu pas, hasil panilitian klinis, efek samping poténsial, detil kaamanan pasien, sareng petunjuk pikeun dianggo pikeun ibu hamil, murangkalih sareng populasi sanés.

Ngarojong pamakéan ieu dimekarkeun tina Caldolor, ulikan ngeunaan nyeri bedah orthopedic dikonfirmasi réduksi nyeri signifikan nalika produk ieu dikaluarkeun unggal genep jam (dimimitian pre-operatively) kalawan morfin supplemental sadia dina dasar sakumaha diperlukeun. Jumlahna aya 185 pasien anu randomized sarta dirawat kalayan boh Caldolor® 800 mg atawa placebo dikaluarkeun unggal genep jam (mimiti pre-operatively) jeung morfin disadiakeun dina dasar sakumaha diperlukeun.

Efficacy ieu nunjukkeun salaku réduksi signifikan sacara statistik dina inténsitas nyeri leuwih 24 jam pos-operatively pikeun penderita diperlakukeun kalayan Caldolor® dibandingkeun maranéhanana narima placebo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.