Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema tanggung jawab kasalametan News kelestarian teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Airbus: Studi émisi bahan bakar 100% énggal nunjukkeun janji awal

Airbus: Studi émisi bahan bakar 100% énggal nunjukkeun janji awal
Airbus: Studi émisi bahan bakar 100% énggal nunjukkeun janji awal
Ditulis ku Harry Johnson

Papanggihan tina ulikan bakal ngarojong usaha ayeuna dijalankeun di Airbus jeung Rolls-Royce pikeun mastikeun séktor aviation geus siap pikeun pamakéan skala badag SAF salaku bagian tina inisiatif lega pikeun decarbonize industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Papanggihan awal tina ulikan munggaran di dunya ngeunaan dampak 100% bahan bakar penerbangan sustainable (SAF) dina kadua mesin jet komersial parantos nyayogikeun hasil awal anu ngajangjikeun.

Ulikan ECLIF3, ngalibetkeun Airbus, Rolls-Royce, Jérman puseur panalungtikan DLR jeung SAF produser Neste, nandaan kahiji kalina 100% SAF geus diukur sakaligus dina duanana mesin tina pesawat panumpang komérsial - hiji Airbus A350 pesawat Powered by mesin Rolls-Royce Trent XWB.

Tes émisi dina penerbangan sareng uji taneuh anu aya hubunganana dina program ECLIF3 dimimitian awal taun ieu sareng nembé diteruskeun. Tim interdisipliner, anu ogé kalebet peneliti ti National Research Council of Canada sareng The University of Manchester, ngarencanakeun nyebarkeun hasilna dina jurnal akademik nuju akhir taun payun sareng 2023.

Papanggihan tina ulikan bakal ngarojong usaha ayeuna dijalankeun di Airbus jeung Rolls-Royce pikeun mastikeun sektor aviation geus siap pikeun pamakéan skala badag SAF salaku bagian tina inisiatif lega pikeun decarbonize industri. Pesawat ayeuna ngan ukur diidinan beroperasi dina campuran 50% SAF sareng bahan bakar jet konvensional, tapi duanana perusahaan ngadukung drive pikeun ngajamin 100% panggunaan SAF.

Dina April, éta A350 flew tilu penerbangan ngaliwatan Laut Tengah diudag ku DLR Falcon pesawat chaser pikeun ngabandingkeun émisi dina-hiber duanana minyak tanah jeung éster hidro-prosés Neste sarta asam lemak (HEFA) suluh sustainable. Tim éta ogé ngalaksanakeun tés patuh nganggo 100% SAF sareng henteu aya masalah operasional anu ngalaman.

Uji émisi dina penerbangan nganggo 100% SAF sareng campuran bahan bakar HEFA/Jet A-1 diteruskeun bulan ieu, sedengkeun tés émisi dumasar taneuh pikeun ngitung kauntungan SAF dina kualitas hawa lokal ogé dilaksanakeun. Tim peneliti manggihan SAF ngaleupaskeun particulates pangsaeutikna ti minyak tanah konvensional dina sagala kaayaan operasi mesin diuji, nu nunjuk ka potensi dampak iklim ngurangan sarta perbaikan kualitas hawa sabudeureun bandara.

Sajaba ti éta, SAF boga kapadetan handap tapi eusi énergi nu leuwih luhur per kilogram suluh dibandingkeun minyak tanah konvensional, nu brings sababaraha kaunggulan efisiensi bahan bakar pesawat alatan ngabeuleum suluh handap sarta massa suluh kirang na naek kapal pikeun ngahontal misi sarua. Analisis rinci ku tim nuju lumangsung.

"Mesin sareng sistem bahan bakar tiasa diuji dina taneuh tapi hiji-hijina cara pikeun ngumpulkeun data émisi anu dipikabutuh pikeun program ieu suksés nyaéta ngapung pesawat dina kaayaan nyata," saur Steven Le Moing, Manajer Program Énergi Anyar di Airbus. "Tes dina penerbangan tina A350 nawarkeun kauntungan tina ciri émisi mesin langsung jeung teu langsung, kaasup partikulat ti tukangeun pesawat di luhurna luhur.

Simon Burr, Diréktur Pangwangunan Produk sareng Téknologi Rolls-Royce, Aerospace Sipil, nyarios: "Panaliti ieu nambihan tés anu parantos kami lakukeun dina mesin urang, boh dina taneuh sareng di udara, anu henteu mendakan halangan rékayasa. mesin urang ngajalankeun on 100% SAF. Upami urang leres-leres nga-decarbonize perjalanan hawa jarak jauh, maka 100% SAF mangrupikeun unsur kritis sareng kami komitmen pikeun ngadukung sertifikasi pikeun jasa.

Pesawat pamburu DLR Falcon dilengkepan ku sababaraha panyilidikan pikeun ngukur émisi dina tingkat pesiar dugi ka jarak ukur 100 méter ti A350 sareng tuang kana instrumentasi ilmiah pikeun analisa.

"SAF parantos kabuktian gaduh tapak suku karbon anu langkung handap dina siklus hirupna dibandingkeun sareng bahan bakar jet konvensional sareng ayeuna urang ningali éta nguntungkeun pikeun ngirangan non-CO.2 épék teuing, ”saur Markus Fischer, Anggota Déwan Divisi DLR pikeun Aeronautics. "Tes sapertos ieu terus ngembangkeun pamahaman kami ngeunaan 100% SAF, panggunaanana dina penerbangan sareng kami ningali tanda-tanda positip pikeun poténsina dina mitigasi iklim. Kami ngarepkeun ngulik data tina séri kadua penerbangan ECLIF3, anu ngamimitian deui sareng penerbangan ngudag munggaran di luhur Laut Tengah awal bulan ieu.

Dina 2015, DLR ngalaksanakeun kampanye ECLIF1, nalungtik bahan bakar alternatif sareng pesawat panalungtikan Falcon sareng A320 ATRA. Panaliti ieu diteruskeun dina taun 2018 sareng kampanye ECLIF2 anu ningali A320 ATRA ngalayang kalayan campuran bahan bakar jet standar sareng dugi ka 50% HEFA. Panaliti ieu nunjukkeun kinerja émisi anu nguntungkeun tina campuran bahan bakar dugi ka 50% SAF sareng nyayogikeun jalan pikeun penerbangan uji 100% SAF pikeun ECLIF3.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment