Asosiasi News Awards Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan raramean Warta Breaking Malta wartos jelema tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik News Kawat Wisata

Pemenang tina Strong Earth Awards ngumumkeun

Pemenang tina Strong Earth Awards ngumumkeun
Pemenang tina Strong Earth Awards ngumumkeun
Ditulis ku Harry Johnson

Pemenang dipilih ti mahasiswa di sakumna dunya, utamana ti nagara berkembang, sareng kaliber éntrina kacida luhurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

panonpoex Malta sareng Les Roches, sareng Bumi Piagam Internasional nembé ngumumkeun para pemenang Penghargaan Bumi Kuat perdana anu dibere dina ShiftIn 'Festival di Les Roches sareng disiarkeun ka panongton global.

Panghargaan diluncurkeun di Summit Pemuda Bumi Kuat dina April pikeun siswa fokus kana mangsa nu bakal datang advancing Travel Friendly Iklim - karbon low: SDG numbu: Paris 1.5. Tujuh panghargaan masing-masing 500 Euro, disumbangkeun ku Les Roches, dipasihkeun pikeun "kertas pamikiran" 500-kecap pangsaéna dina:

"Naha Piagam Bumi ayeuna langkung penting tibatan nalika diwanohkeun ku Maurice Strong sareng Michael Gorbachev di 2000"

Pemenang dipilih ti mahasiswa di sakumna dunya, utamina ti nagara berkembang, sareng kaliber éntri anu luhur pisan. Kompetisi ieu dirarancang pikeun narik perhatian kana seratan kelestarian penting anu aya dina Piagam Bumi, ogé visi almarhum Maurice Strong sareng ningkatkeun relevansina dina dunya anu ditantang Iklim ayeuna.

Tujuh juara nyaéta:

Mbugua Kibe, Clintone Ojina, Osman F. Yong, Daniela Castro, Seyed Samir Rezvani, Ngoni Shereni, Caroline Kimani.

Professor Geoffrey Lipman, Présidén panonpoex Malta ngadawuh:

"Kami gumbira tiasa sakali deui gawé bareng sareng réréncangan sareng kolega di Les Roches dina ShiftIn 'Festival sareng masihan panghargaan ka para pemenang Penghargaan Bumi Kuat anu munggaran sareng Bumi Piagam Internasional di Kosta Rika. Standar entri éta kacida luhurna, sarta winners sadayana diucapkeun relevansi tina Prinsip Piagam Bumi dina konteks Krisis Iklim eksistensi kiwari. Ieu mangrupikeun acara anu bakal urang teraskeun unggal taun pikeun ngahargaan Piagam Bumi sareng visi Maurice Strong pikeun dunya sustainable anu langkung saé, adil, langkung inklusif.   

Mirian Vilela, Diréktur Eksekutif, Piagam Bumi Internasional ngadawuh:

“Abdi hoyong ngucapkeun apresiasi ka panitia, ogé ka para pamilon ieu acara sareng proyék. Kuring percanten ka peluncuran Penghargaan Bumi Kuat bakal narik minat sareng imajinasi di kalangan nonoman pikeun damel babarengan sareng nerapkeun prinsip Piagam Bumi dina perjalanan sareng usaha pikeun nempatkeun dunya urang dina jalan anu lestari! Piagam Bumi anu munggaran diluncurkeun taun 2000 tiasa janten kompas étika pikeun nyandak kaputusan sareng salaku alat pendidikan anu tiasa nungtun umat manusa ka dunya anu langkung sustainable sareng damai.

Joceline Favre-Bulle, Diréktur Operasi, Les Roches ngadawuh:

Nunggang gelombang COP 26, ShiftIn '2021 moal tiasa langkung waktos! Édisi ka-3 ShiftIn' ieu narik langkung ti 700 hadirin global & 27 ahli top dunya dina masalah lingkungan & kelestarian! Sanajan kitu, tanpa pangaweruh, rojongan, hidayah, sarta humor alus tina

panon poéx Tim Malta, ieu moal mungkin; kami ngahormatan janten bagian tina partnership berharga sapertos; hatur nuhun!

A ucapan salamet heartfelt ka 26 siswa anu nyandak bagian dina inaugural Strong Earth Awards; ogé dipigawé, kabéh kiriman éta luar biasa! Leuwih ti éta, compliments buka tujuh winners hadiah anu tulak éta recognizably beredar; éta hiji kahormatan pikeun maca sakabéh makalah!

Di Les Roches, kami parantos ngarepkeun édisi 2022 pikeun Penghargaan Bumi Kuat sareng ShiftIn; awas rohangan ieu!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment