Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Seychelles Henteu Nagara Perhatian Ayeuna pikeun Australia Ngeunaan Varian Omicron

perjalanan Seychelles Australia
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Seychelles parantos dikaluarkeun tina daptar nagara anu henteu diidinan asup ka Australia kusabab prihatin kana Omicron, varian COVID-19 anu teu acan dideteksi di Nusantara Samudra Hindia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pernyataan média anu dikaluarkeun ku kantor Perdana Menteri Australia dina 29 Nopémber negeskeun éta Seychelles geus dikaluarkeun tina daptar nagara diwatesan nuturkeun kasalempang varian Omicron kauninga di sababaraha nagara Afrika Kidul jeung nu ogé ayeuna geus kauninga di Australia.

"Ku naséhat salajengna ti Profesor Kelly, [Kapala Perwira Médis Australia] Seychelles parantos dikaluarkeun tina daptar nagara anu prihatin," pernyataan éta ditetepkeun.

Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata Mr. Sylvestre Radegonde parantos nyatakeun kasugemaan yén Seychelles parantos dikaluarkeun tina daptar perhatian Australia. "Departemén Luar Negeri urang campur tangan sareng mitra kami di Australia saatos nampi piwuruk, diskusi anu nyababkeun hasil anu positif."

Kami ngagaduhan ukuran kaséhatan anu kuat pisan sareng sadaya panumpang anu sumping kedah nyayogikeun bukti hasil tés PCR négatip anu dicandak 72 jam atanapi kirang sateuacan angkat ti nagarana. Panumpang ngan ukur tiasa cicing di lembaga anu parantos ngembangkeun protokol kaamanan pikeun staf operasional sareng tamu sareng Certified-COVID aman ku Kamentrian Kaséhatan, sareng sadayana kedah ngagem topéng di tempat umum, mastikeun jarak sosial sareng ngahindarkeun kumpul di kelompok. Kami parantos ngalaksanakeun sagala léngkah pikeun ngajamin kasalametan sémah sareng penduduk urang sorangan, sareng sémah ka Seychelles tiasa ngamangpaatkeun liburan sareng tujuan urang kalayan tenang, ”saur Menteri Radegonde.

Samentara éta, saatos rapat dinten Minggu, 28 Nopémber panitia pangluhurna Seychelles ngeunaan réspon COVID nasional anu dipimpin ku Présidén Républik Mr. Wavel Ramkalawan, State House ngumumkeun dina Senén, 29 Nopémber yén varian Omicron dideteksi di Afrika Kidul sareng sababaraha nagara-nagara sanés teu acan kapendak di Kapuloan Samudra Hindia.

Kamentrian Kaséhatan pikeun bagianna ngalarang asupna ka Seychelles dugi ka Saptu 28 Nopémber dugi ka béwara salajengna ka sémah ti Afrika Kidul, Botswana, Eswatini, Lesotho, Mozambik, Namibian sareng Zimbabwe. Ukuran anyar ngabutuhkeun sadaya jalma anu parantos aya di Seychelles anu parantos ka nagara-nagara ieu dina dua minggu kamari pikeun ngalaksanakeun tés PCR upami aranjeunna parantos aya di Seychelles ti lima (5) dugi ka opat belas (14) dinten saatos sumping. Anu parantos aya di Seychelles kirang ti lima (5) dinten kedah ngantosan dinten ka-5 kanggo ujian PCR.

Sadayana Seychellois sareng warga anu uih deui ka Seychelles anu kantos ka nagara-nagara ieu dina dua minggu kamari diwajibkeun karantina diri sareng ngalaksanakeun tés PCR wajib dina dinten ka-5 saatos sumping. Maskapai penerbangan nasional Air Seychelles ngabatalkeun sadaya penerbangan ti Johannesburg ka Seychelles iwal ti 1 Désémber, 17 Désémber sareng 19 Désémber.

Seychelles ngagaduhan salah sahiji tingkat vaksinasi anu paling luhur di dunya sareng ayeuna nyayogikeun dosis booster katilu Pfizer-BioNTech pikeun populasi sawawa sareng vaksinasi rumaja. Éta dibuka deui watesna pikeun pariwisata dina 25 Maret 2021, nyababkeun rebound anu kuat dina industri pariwisata nagara, teras nyababkeun pamulihan ékonomina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment