Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik News Kawat Wisata

Jamaica: Studi Kasus Pelatihan Anyar Husus

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (kénca) ngareureuhkeun pasamoan sareng Wakil Présidén Penjualan Internasional, American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI), Ed Kastli, pikeun poto gancang. Kasempetan éta mangrupikeun rapat di Madrid, Spanyol dinten ayeuna, pikeun ngabahas penerbitan studi kasus pelatihan ngeunaan Jamaika. Kaputusan ieu dilakukeun kusabab, saprak gawé bareng sareng Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika (JCTI), mimiti opat taun ka pengker, langkung ti 8,000 profésional pariwisata Jamaika parantos disertipikasi.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngungkabkeun yén American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI), mitra penting tina Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika (JCTI), parantos sapuk pikeun nyebarkeun studi kasus latihan khusus anu fokus kana Jamaika. Kaputusan éta didamel sabab, ti saprak gawé bareng mimiti opat taun ka pengker, langkung ti 8,000 pagawé pariwisata Jamaika parantos nampi sertifikasi profésional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu diumumkeun nalika rapat di Madrid dinten ayeuna sareng Ed Kastli, Wakil Présidén Penjualan Internasional di AHLEI. Catet yén 1 juta padamelan tetep kabuka di pasar Amérika Serikat pikeun pagawé pariwisata, Menteri Bartlett negeskeun yén kerjasama ieu tetep berharga nalika Jamaika terus fokus kana pangwangunan modal manusa dina séktor pariwisata. 

"AHLEI nyebarkeun pedoman sareng protokol COVID-19 dina Maret 2020 pikeun hotél sareng réstoran, anu dibagikeun sareng kami di Kementrian Pariwisata pikeun konvérsi kana program pelatihan pikeun mastikeun kasalametan sareng kasalametan pagawé pariwisata sareng sémah urang," paparna.

JCTI mangrupakeun divisi tina Pariwisata Enhancement Fund (TEF), hiji badan publik tina Kamentrian Pariwisata. JCTI ditugaskeun pikeun ngagampangkeun pangwangunan modal manusa anu berharga di Jamaika sareng ngadukung inovasi dina sektor pariwisata.

"Pariwisata mangrupikeun pusat pangwangunan nasional Jamaika. Salah sahiji tujuan utama program sareng kagiatan Kamentrian Pariwisata sareng badan umum urang nyaéta nyiptakeun padamelan anu tiasa ningkatkeun kualitas kahirupan rata-rata urang Jamaika, ”saur Menteri Bartlett.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment