Jérman Ayeuna Ngarasakeun Seychelles dina Acara Fisik Kahiji

Rasa Seychelles di Jerman

Babarengan Constance Hotels, Raffles Seychelles, sareng Condor Airlines, Pariwisata Seychelles hosted acara dinner kumpul-kumpul di Frankfurt pikeun dagang jeung mitra média. Acara ieu nyiptakeun platform pikeun naekeun kapercayaan para agén perjalanan dina ngajual tujuan sareng ngamutahirkeun para hadirin sareng kaayaan perjalanan ayeuna.

Pikeun ningkatkeun visibilitas tujuan, khususna sareng mitra dagang sareng média, sareng ngajaga surga murni dina pikiran perdagangan perjalanan Jerman, tim Pariwisata Seychelles di Jerman ogé ngahadiran roadshow Expipoint dina bulan Nopémber.

Roadshow éta mangrupikeun sababaraha acara fisik anu munggaran diteruskeun di pasar Jerman. Tujuanana diwakilan di tilu kota Jerman Berlin, Hanover sareng Cologne ku wawakil Pariwisata Seychelles di Jerman sareng Austria, Mr. Christian Zerbian.

Di sagigireun paméran anu sanés sapertos tujuan, mitra hotél sareng maskapai Pariwisata Seychelles ngagambarkeun daya tarik tropis pulo-pulo, targeting holidaymakers poténsial dina usum tiris jeung Nyiapkeun pikeun arrivals dina taun anyar.

Seychelles nawiskeun pangalaman perjalanan tanpa setrés dibandingkeun sareng tujuan sanés anu ngagaduhan syarat asupna anu ketat, sapertos karantina wajib nalika sumping atanapi malikan deui tés PCR saatos sababaraha dinten.

Némbongkeun tanda-tanda anu luar biasa tina pamulihan industri pariwisatana, Seychelles parantos kacatet 146,721 sémah salami 1 Januari dugi ka 14 Nopémber 2021.

Kalayan jumlahna aya 14,090 sémah anu kacatet taun ayeuna, Jérman ngagaduhan diantara tilu pasar sumber dunya anu paling luhur pikeun Seychelles taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun. Anjeunna resep nyerat sareng merhatikeun detil. Manehna oge jawab sagala eusi premium sarta siaran pers.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.