Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Yunani Breaking News Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik News Kawat Wisata

Profesional Témbongkeun Athena Cara Anyar pikeun Usaha

str2_mh_athens_greece3_mh_1-3
Athena, Yunani
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kota Athena sareng Asosiasi Penyelenggara Kongrés Profesional Internasional (IAPCO) ngahijikeun kakuatan ngalangkungan Partnership Tujuan énggal anu réngsé salami IBTM World 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tadi dinten ayeuna, Vagelis Vlachos, CEO Athena Development & Destination Management Agency (ADDMA), ngagabung sareng Présidén IAPCO Ori Lahav sareng CEO IAPCO Martin Boyle pikeun nandatanganan Perjanjian Partnership Perusahaan dua taun nalika ngadatangan kios Ieu Athena IBTM.

Salaku Mitra Tujuan IAPCO resmi, Kota Athena bakal nguatkeun hubunganna sareng komunitas internasional Penyelenggara Kongrés Profesional ngaliwatan jaringan anggota PCO anu akreditasi pisan IAPCO. ADDMA bakal ngungkit merek internasionalna, Ieu Athena, pikeun nunjukkeun kamekaran dinamis kota. Athena parantos muncul dina sababaraha taun ka pengker salaku tujuan anu paling luhur, sadar sosial sareng lestari pikeun rapat sareng acara.

Martin Boyle, CEO IAPCO, ngadawuh: "Di IAPCO, kami yakin dina partnerships jangka panjang nu align kalawan misi kami pikeun ngangkat standar layanan dina industri rapat ngaliwatan nuluykeun atikan jeung interaksi jeung professional séjén. Saatos gawé bareng sareng seueur pamangku kapentingan industri rapat di Athena ngaliwatan proyék individu, masuk akal yén urang ayeuna nguatkeun partnership jangka panjang anu langkung strategis. Athena salaku Mitra Tujuan IAPCO, ayeuna nguatkeun urang pikeun ngalakukeunana sareng urang ngarep-ngarep pisan pikeun ngagampangkeun papacangan anu saling mangpaat dina komunitas urang.

Vagelis Vlachos, CEO ADDMA, nambihan: "Ieu mangrupikeun tonggak penting dina palaksanaan strategi kota, sanés ngan ukur. pikeun ngamajukeun Athena tapi pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan sareng kelestarian pikeun warga urang. Industri rapat bakal maénkeun peran penting dina usaha ieu. Éta sababna urang kerja keras pikeun Athena janten diantara 10 tujuan rapat paling luhur Éropa dina dua taun ka hareup. Ngaliwatan gawé babarengan kami sareng IAPCO kami ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun nunjukkeun wajah anyar Athena, infrastruktur khususna sareng warisan pamikiran maju anu unik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment