Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kolombia Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan

Avianca Airline Ningali Poé Anyar: Léngkah Kabangkrutan

Maskapai Penerbangan Avianca
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Avianca Airline parantos janten pamawa bendera Kolombia saprak 5 Désémber 1919. Dinten ayeuna, maskapai éta kaluar tina status bangkrut Bab 11.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos ngalebetkeun Bab 11 tanggal 10 Méi 2020, perusahaan suksés ngahontal perjanjian sareng para krediturna, Investasi seger $ 1.7 milyar, sareng nampi persetujuan pikeun rencana reorganisasi na, muncul kalayan neraca padet, ngirangan hutang sacara signifikan, sareng likuiditas langkung ti $1 milyar.

Avianca parantos ngarobih modél bisnisna janten langkung éfisién sacara signifikan, negeskeun deui komitmenna pikeun nyayogikeun jasa anu dipercaya sareng dina waktosna, ngahijikeun proposisi nilai anu kalebet atribut anu pangsaéna tina maskapai béaya rendah, bari nahan diferensiasi konci anu ngamungkinkeun éta janten anu paling merenah. alternatif perjalanan pikeun jutaan panumpang di Amérika Latin sarta dunya. 

Ningali payun, Avianca bakal teras-terasan nguatkeun proposisi nilaina, nyaluyukeun produk sareng jasana pikeun kabutuhan konsuménna.

Numutkeun rencana reorganisasi anu disatujuan, para pemegang saham énggal bakal investasi di Avianca Group International Limited, perusahaan induk énggal, anu domisili di Inggris sareng bakal ngahijikeun investasi grup dina sadaya anak perusahaanna (kalebet Aerovias del Continente Americano, anak perusahaan Kolombia, sareng TACA International, operasi Amérika Tengah). Perusahaan induk sateuacana, Avianca Holdings domisili di Panama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment