Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Ngaganti jet tempur Kanada ku nu anyar

Salaku bagian tina kabijakan pertahanan na, "Kuat, Aman, Kalibet," Pamaréntah Kanada nampi 88 jet tempur canggih pikeun Angkatan Udara Royal Kanada (RCAF) ngaliwatan prosés kalapa anu bakal mastikeun sarat tina RCAF dicumponan bari mastikeun. nilai pangalusna pikeun Canadians.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dinten ayeuna, Pamaréntah Kanada ngumumkeun yén saatos évaluasi usulan anu dikintunkeun, 2 panawar tetep layak dina prosés pengadaan kompetitif Future Fighter Capability Project:

• Pamaréntah Swedia-SAAB AB (publ)-Aeronautics jeung Diehl Defense GmbH & Co. KG, MBDA UK Ltd., jeung RAFAEL Advanced Defense Systems Ltd., jeung

• Pamaréntah Amérika Sarikat-Lockheed Martin Corporation (Lockheed Martin Aeronautics Company) jeung Pratt jeung Whitney.

Usul ditaksir sacara saksama dina unsur kamampuan, biaya sareng kauntungan ékonomi. Evaluasi ogé kalebet penilaian dampak ékonomi.

Dina minggu-minggu anu bakal datang, Kanada bakal ngabéréskeun léngkah-léngkah salajengna pikeun prosés éta, anu, dumasar kana analisa salajengna ngeunaan 2 tawaran sésana, tiasa ngalibetkeun negosiasi akhir sareng panawar anu paling luhur atanapi lebet kana dialog kompetitif, dimana 2 panawar sésana. bakal disadiakeun kasempetan pikeun ngaronjatkeun usulan maranéhanana.

Pamaréntah Kanada terus ngusahakeun pangajén kontrak di 2022, kalayan pangiriman pesawat ti awal 2025.

Kanyataan gancang

• ngayakeun Ieu investasi paling signifikan dina RCAF dina leuwih ti 30 taun sarta penting pisan pikeun ngajaga kaamanan sarta kaamanan Canadians sarta minuhan kawajiban internasional.

• Pamaréntah Kanada ngaluncurkeun prosés kompetitif anu kabuka sareng transparan pikeun nyandak jet tempur énggal di 2017.

• Pajabat dipigawé Dursasana éksténsif jeung suppliers, kaasup aerospace Kanada tur industri pertahanan, pikeun mastikeun maranéhanana well-posisi pikeun ilubiung dina ngayakeun.

• Pamenta formal pikeun proposal dileupaskeun ka suppliers anu layak dina bulan Juli 2019. Ieu ditutup dina Juli 2020.

• Kawijakan Kauntungan Industri sareng Téknologi Kanada, kalebet Proposisi Nilai, lumaku pikeun ngayakeun ieu. Ieu diperkirakeun ngahasilkeun padamelan anu bernilai luhur sareng pertumbuhan ékonomi pikeun usaha aeroangkasa Kanada sareng pertahanan salami sababaraha dekade ka hareup.

• Hiji monitor fairness bebas ieu overseeing sakabéh prosés pikeun mastikeun lapangan level maén pikeun sakabéh bidders.

• Hiji reviewer pihak katilu bebas ieu ogé kalibet kana assess kualitas sarta efektivitas pendekatan ngayakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment