Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Watesan perjalanan AS énggal saatos ancaman Omicron

Watesan perjalanan AS énggal saatos ancaman Omicron
Watesan perjalanan AS énggal saatos ancaman Omicron
Ditulis ku Harry Johnson

Kurva perjalanan énggal sumping saatos Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit (CDC) ngonfirmasi kasus AS munggaran ngeunaan varian Omicron di California dina hiji jalma anu sumping ti Afrika Kidul dina 22 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Otoritas pamaréntah AS disetél pikeun ngumumkeun larangan perjalanan COVID-19 énggal, anu peryogi tés négatip dina ngan ukur hiji dinten perjalanan pikeun sadaya kadatangan asing, kalebet sémah anu divaksinasi pinuh.

curbs perjalanan anyar datangna sanggeus Puseur pikeun Control Kasakit jeung Pencegahan (CDC) dikonfirmasi kasus AS munggaran ngeunaan varian Omicron di California dina hiji jalma anu sumping ti Afrika Kidul dina 22 Nopémber.

Wisatawan anu divaksinasi lengkep teras diuji positip dina 29 Nopémber saatos nunjukkeun gejala anu hampang.

"CDC nuju ngusahakeun ngarobih tatanan tés global ayeuna pikeun perjalanan nalika urang diajar langkung seueur ngeunaan varian omicron, ” CDC Juru bicara Kristen Nordlund negeskeun dina Kemis, nambahan yén "pesenan anu dirévisi bakal nyepetkeun garis waktos pikeun tés anu diperyogikeun pikeun sadaya wisatawan udara internasional dugi ka dinten sateuacan angkat."

Ayeuna, AS nolak asupna ka individu anu henteu divaksinasi ti nagara-nagara sanés, sedengkeun jalma anu pinuh inokulasi anu nampi vaksin anu disatujuan tiasa angkat ka Amérika upami aranjeunna nyayogikeun tés COVID-19 négatip anu dicandak dina tilu dinten saatos sumping. The CDC ogé nyorong individu anu divaksinasi nyandak tés dina dinten katilu dugi ka kalima saatos aranjeunna asup ka AS.

Salaku bagian tina langkah-langkah anu bakal dilaksanakeun, CDC parantos ngumumkeun yén éta damel pikeun ningkatkeun panjagaan di opat bandara internasional panggedéna, di Atlanta, New Jersey, New York, sareng San Fransisco, janten pejabat tiasa nawiskeun tes Covid pikeun asing. travelers.

Aturan perjalanan, digabungkeun sareng sauran pikeun sadaya warga Amerika kéngingkeun vaksin COVID-19 sareng gaduh shot booster upami aranjeunna langkung ti 18 sareng ngagaduhan dosis kadua langkung genep bulan kapengker, dirancang pikeun ngabantosan panyebaran galur énggal sareng nyegah AS tina kaleuleuwihi ku gelombang inféksi anyar.

nu WHO (WHO) ngaidentifikasi Omicron salaku "varian perhatian" minggu kamari, saatos dideteksi di langkung ti 20 nagara.

Di sagigireun sebutanana, éta WHO nyauran dorongan dina panjagaan sareng tés, ogé ukuran kaamanan COVID-19, sapertos ngagem topéng sareng jarak sosial.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Abdi resep maca topik anu anjeun bahas. Keur di Industri Travel kuring ngarasa perlu pikeun kuring tetep informed.