Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Cina mupus Boeing 737 MAX mulang ka langit na

Cina mupus Boeing 737 MAX mulang ka langit na
Cina mupus Boeing 737 MAX mulang ka langit na
Ditulis ku Harry Johnson

Pilot Cina kedah ngalengkepan pelatihan énggal sateuacan penerbangan komersil tiasa ngamimitian bari Boeing diwajibkeun masang parangkat lunak sareng komponén tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

nu Administrasi Penerbangan Sipil Cina (CAAC) ngumumkeun dinten éta troubled Boeing 737 MAX jet geus diberesihan mulang ka ngalayang di Cina - pasar utama panungtungan dimana pesawat ieu awaiting persetujuan.

Cina boga pangbadagna 737 MAX armada sanggeus AS, kalawan 97 pesawat dioperasikeun ku 13 operator saméméh gantung.

"Saatos ngalaksanakeun penilaian anu cekap, CAAC nganggap tindakan koréksi cekap pikeun ngatasi kaayaan anu teu aman ieu, ”saurna CAAC ceuk dina ramatloka na, tungtung ampir larangan tilu taun dina pesawat di Cina.

Dumasar kana CAAC, pilots Cina bakal perlu ngalengkepan latihan anyar saméméh penerbangan komérsial bisa dimimitian bari Boeing diperlukeun pikeun masang software tambahan sareng komponenana.

Amérika Serikat ngijinkeun penerbangan diteruskeun deui dina bulan Désémber 2020 saatos parangkat lunak sareng modifikasi kabel parantos dilakukeun. Uni Éropa masihan idin na dina Januari. Brazil, Kanada, Panama, sareng Mexico, kitu ogé Singapura, Malaysia, India, Jepang, Australia, sareng Fiji ogé parantos masihan persetujuan. 

"Kaputusan CAAC mangrupikeun tonggak penting pikeun mulangkeun aman 737 MAX pikeun ngalayanan di Cina," saur Boeing, nambahan yén éta damel sareng régulator "pikeun ngabalikeun pesawat ka jasa di sakuliah dunya."

Taun 2020, Cina nyusul Amérika Serikat pikeun janten pasar penerbangan panggedéna di dunya, numutkeun data Pusat Penerbangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment